Evaluatie try-out en voortgang Dingen Mogen Gezegd
Verder nu ook een update van ons project Dingen Mogen Gezegd. Dat was echt bijzonder fijn!!! Het was een bijzondere samenkomst van mooie mensen in een project dat helemaal ging zoals ik hoopte. Met veel eigen inbreng van de spelers, uitdaging in de verhalen, een liefdevol maakproces, gemaakt vanuit inhoud en met vrijheid voor ieders onderlinge mening en zoektocht daarin. Het was echt genieten om op deze manier te werken en het bekrachtigd mij om nog veel meer op deze manier te gaan werken. In 2024 wil ik mij dus vol gaan inzetten op wat ik geloof wat mijn roeping is, mooie mensen samenbrengen om mooie inhoudelijke en liefdevolle kunstprojecten te maken. Als theatermaker is het super fijn als dit gebeurd vanuit een intrincieke motivatie van de deelnemers, en dat is wat Dingen Mogen Gezegd ook zo heerlijk maakte. Je hebt geen speelervaring nodig om prachtig te zijn op toneel. Je hebt vertrouwen in je eigen inbreng nodig. En elkaar om hierin te stralen. En die processen probeer ik met mijn regie op een niet te directieve manier te begeleiden, waardoor het materiaal van de spelers is en het dus ook en vooral hún voorstelling is. 
De voorstellingen die ik in 2024 in buurthuizen en theaters wil spelen zal telkens opnieuw deels geimproviseerd wordenl. Elke dag zal ik spelers vragen of ze hun verhalen nog willen spelen. Scenes kunnen door het jaar heen evalueren als spelers ze anders willen. Het repetitieproces blijft naast de voorstellingen lopen. Liefst spelen we eens per week de voorstellingen in afwisselend theaters en buurthuizen, binnen en buiten. 
Jullie zijn uitgenodigd onderdeel te zijn van deze processen 😘️️️️️️
Wens jullie een prachtig uiteinde van dit jaar en een creatief vrij en gezond 2024 ❤️️️️️️️

Theaterproject Dingen Mogen Gezegd
Acteurs en makers doen mee zijnde zichzelf. We gaan Human Design implementeren waar vele spelers (ik nog niet) zich veel in verdiept hebben. Ook maken we muziek en dans.

Theaterproject Dingen Worden Gezegd wordt een grote dansvoorstelling in 2024 waar we als onszelf op het toneel staan en situaties creëren die ons bewustzijn en volledig menselijk potentieel vergroten, met een liefdevolle benadering onderling en naar publiek als  basis. 

Wil je mee spelen? Geef je op. Vereisten zijn dat je de repetitie dagen kunt, en het reizen en de tijd zelf betaald. 

December 2023: Try-out proces Dingen Mogen gezegd op 11, 12, 18 & 19 december. Ontwikkeling script.
Januari 2024: Aanschrijven theaters en festivals. Uitnodigen acteurs en makers. 
Februari 2024: Eerste samenkomst acteurs en makers. 
Maart 2024: Repetities.
April 2024: Repetities en try-out.
Mei 2024: Repetities en voorstellingen. 
Juni 2024: Voorstellingen. 

September 2024: Voorstellingen.
Oktober 2024: Voorstellingen.
November 2024: Voorstellingen.
December 2024: Voorstellingen.