Stichting Wereldartiesten

“Stichting Wereldartiesten organiseert voorstellingen, exposities en kunstacties die bevrijdend en overheids-kritisch zijn, gericht op vrijheid, waarheid en liefde in overvloed.”

Daan (voorzitter) en Danielle (secretaris) van Stichting Wereldartiesten bij  vredesmars op de Dam februari 2023

In het kort: oprichting en bestuur Stichting Wereldartiesten
In november 2018 richtten educatief theatermaker Daan Beckers, Daans broer en elektronisch muzikant Rinke Beckers en Rinke zijn vrouw en beeldend kunstenares Rosario Huidobro in Amersfoort Stichting Wereldartiesten op.
Nu is Daan met zijn partner en communicatie- deskundige Danielle van Wallinga drager van Wereldartiesten. Rinke en Rosario wonen en werken als artiesten in Chili.

Expositie Rebelution 
In januari 2023 hebben Daan en Danielle de draad bij Wereldartiesten weer opgepakt. Nu maken ze de overheids-kritische expositie Rebelution met internationale tekenaars Jesse Braun als The Daily Lama, Elad Shmueli als The Art of Jalapeno en Jeremy Nell als Jerm Warfare. We werken ook samen met de Nederlandse kunstschilder- rebellen Sven Boris Bakker, Sophie Stok en Miss Neon (Jeanette Maria). De muziek van Rinke wordt gebruikt voor de videopromo’s. Koor The SoulRebels, LucieJ & Exanimo, Manki, Belizious en Angela sluiten als andere rebelse artiesten en ondernemers ook aan bij de opening op 26 mei. Verder zijn de bijzondere boeken ‘2084’ van de Vlaamse schrijfster Iris Scheys en ‘Tijdboek Lumens’, een bundeling van visies om een nieuwe manier van leven te tonen, in te zien en te bestellen en krijgen mensen bij de opening het boek ‘Liefdesvaccin’ van Geert van Kimpen en Michelle Shanti.

2024
In 2024 werkt Wereldartiesten samen met Jongeren voor Vrijheid aan verschillende inhoudelijke events. De eerste gaat over het positieve en eerlijke klimaatverhaal, met daarbij ook de geo engineering die besproken kan worden in relatie tot wat er in de wereld gebeurd. Volg ons bovenstaande Telegramkanaal om ons te volgen.