Week 11 2024

Je buiten uiten

Kennen kinderen de goddelijke taal van gematria? Weten de kinderen over de Tartariaanse tijden? Hebben leraren genoeg bewustzijn hieromtrent? Of zijn we juist in ongewis gekomen via wetenschappelijk lijden? Ik geloof nergens meer in. Zeker niet in scholen. Ben voor thuisonderwijs. Voor zelf laten leren onderzoek te doen. Niet gewetenloos te programmeren. Voor liefdevol aanwezig zijn met ruimte voor authenticiteit. Zonder streng opgelegde waarden. Voor een geaarde mensheid zonder onenigheid. Zonder politieke leugen. Leven zonder pogen te deugen. Laten we deuken slaan in regen. Laten we elkaar in zegen brengen door ons uit te spreken. In vrede en protest. We doen ons best. Laten we altijd alles goed met moed doen. Een voorbeeld geven. Van hoe het vrije leven kan. Zonder overheidsbemoeienis dan.

Lees meer »
Week 10 2024

Theater Anderwijs

Hoi en welkom :) Ik ben Daan. Een energieke, eigenwijze en nieuwsgierige (theater)man. Vanuit mijn bedrijf Theater Anderwijs geef ik spel/drama/theater lessen en maak ik voorstellingen vanuit eigen verhalen van deelnemers. Ik studeerde in 2011 af als eerstegraads dramadocent en theaterregisseur aan de opleiding Theatre & Education aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sindsdien heb ik onophoudelijk als dramadocent, leraarsopleider en regisseur gewerkt. Vanaf februari 2024 werk ik naast vast voor buiten-BSO Vrijland ook freelance als theaterdocent voor Qrabbl en als programmeur van amateur festival Gluren bij De Buren Leusden van Stichting De Bühne. Ook ben ik voorzitter van Stichting Wereldartiesten waarmee we overheidskritische exposities en kunstacties organiseren. Via Theater Anderwijs maken we de voorstellingsreeks "Dingen Mogen Gezegd" met in maart en april het thema "Het proces van pijn". Wil je mij meedoen? Of mij als docent of regisseur inschakelen? Neem graag contact met mij op.

Lees meer »
Week 07 2024

Vrijheid verdienen

Over geld en positieve quantum financiële systemenEr komt een eind aan de slavernij. We gaan naar 1000 jaar of eeuwige vrede. Ik denk het echt. Ook en vooral dankzij een quantum financieel systeem dat al een tijdje op de achtergrond draait. Volgens mijn informatie is de Xrp een al lopende digitale aan zilver gekoppelde digitale munt die veel meer snelheid heeft en daarom veel meer kan dragen dan Bitcoin. Ik ben (nog) geen houder van digitaal geld, en ben ook niet voor een cashvrije maatschappij, en ben wel van mening dat een transitie nodig is uit het oude geldsysteem. Mede daarom woeden oorlogen, omdat de rijken al het geld in handen hebben en willen houden. Ik zou dus best bezitter willen worden van wat aan metaal gekoppelde coins. Xrp is volgens mij op een manier gekoppeld aan zilver en zal daardoor in de USA een dragende werkelijke munt worden. Ik kan het ook mis hebben, dus investeer geld vooral in stukken grond in Nederland, en help de boeren zodat ze zich niet laten uitkopen. Geef liefst voorlopig niks meer aan de roverheid. Het is een failliet bedrijf dat door list en bedrog handelt in oorlogen, prikschade, klimaatwaanzin en allerlei andere geldverspillingen.

Lees meer »
Week 02 2024

Autonoom dichterschap

In mijn blog 'Kandidaat Stadsdichter Amersfoort 24/26' vertelde ik waarom ik graag mee wilde dingen voor het uitvoeren van dit ambt. Nu ik niet door de jury gekozen ben voor deelname aan de publieksronde zijn mijn plannen ongewijzigd, alleen zal ik deze op autonome wijze gaan uitvoeren, iets wat me goed past. Lees hieronder mijn twee ingeleverde gedichten: 'Betaald parkeren afweren' en 'Zwevend levend'. Onderaan vind je mijn motivatiebrief. Tussendoor plaats ik wat laatste gematria-tekeningen. Wil je meedoen bij Theater Anderwijs? Kijk bij MeeDoen wat mijn plannen dit jaar zijn. Op vrijdagen kun je geregisseerd worden en op zaterdagen kun je aan workshops meedoen.Reactie gemeente: "Er waren maar liefst 23 inzendingen, dus er viel wat te kiezen voor de jury. De gedichten waren daarbij het uitgangspunt. De argumentatie volgde als tweede stap. De jury, die een voorselectie moest samenstellen uit de inzenders, heeft dit op anonieme basis gedaan. Het bleken vijf vrouwen te zijn. De door hen gekozen kandidaten worden binnenkort in het Algemeen Dagblad en de Amerfoorste Courant bekend gemaakt."

Lees meer »
Week 01 2024

Kandidaat Stadsdichter Amersfoort 24/26

Kandidaat Stadsdichter AmersfoortIk heb mij opgegeven als kandidaat stadsdichter 2024-2026 voor de Gemeente Amersfoort. Hopelijk mag ik meedingen met mijn gedichten en op 25 januari deze presenteren voor jury en publiek in het Eemhuis. Er worden vijf gegadigde dichters gekozen, ik hoor binnenkort of ik er bij zit. De presentatievorm, de inhoud en de mening van jury (50%) en publiek (50%) bepalen wie het ambt mag uitvoeren. De dichter mag twee jaar lang elke maand een dicht-product leveren over de Amersfoortse actualiteiten, iets waar ik me zeer in interesseer. Ik wil dit ambt naast inhoudelijk vooral creatief invullen met theater, koren, beeldende kunst en allerlei samenwerkingen tussen lokale kunstenaars.DichtTekeningenHieronder een schilderij uit 2016, twee tekeningen uit 2022 en een schilderij uit 2018. Mijn gedichten worden vaak gemaakt in combinatie met door mij gemaakte tekeningen of schilderijen. Dit kun je bijvoorbeeld zien aan mijn gematria-tekeningen die een grote inspiratie voor me vormen, voortkomend uit de leringen van deze beste documentaire die ik in de afgelopen jaren heb gezien: 

Lees meer »
Week 01 2024

Mijn CV

Bekijk mijn CURRICULUM VITAE van januari 2024 met daarin verschillende verwijzingen naar websites waarin ofwel eigen materiaal ofwel materiaal van opdrachtgevers te zien is. Op chronologische volgorde heb ik mijn CV opgesplitst in werkervaringen als Dramadocent, Regisseur en Overige verwante werkervaringen.PersonaliaNaam: daan anton jacobVan de Families: Beckers / FleerRoepnaam: DaanGeboortedatum: 22-07-1987Geboorteplaats: AmersfoortWoonplaats: AmersfoortTelefoon: 06 39197799Email: daanbeckers@gmail.com / info@theateranderwijs.nl / wereldartiesten@gmail.com Rijbewijs: BTalen vloeiend: Nederlands, Engels, SpaansOpleidingen2007 - 2011 Theatre & Education aan de Hogeschool voor de Kunsten te UtrechtSpecialisatie: Dramadocent, 1e-graad lesbevoegdheid2006 - 2007 Vooropleiding docent drama te Tilburg (ook op aangenomen na audities, ik koos voor Utrecht)2000 - 2005 Havo aan de middelbare school ’t Hooghe Landt te Amersfoort1991 - 2000 Montessori basisschool De Kosmos te AmersfoortSociale media: Telegram informatie kanaal Daan: t.me/daansbewaardeberichtenTelegram Daans Theater Anderwijs: t.me/theateranderwijsTelegram kunstacties Wereldartiesten kanaal: t.me/kunstactieswereldartiesten LinkedIn: linkedin.com/in/daan-beckers-858865158/Facebook: facebook.com/TheaterAnderwijsTwitter: @Daan_BeckersTruthSocial: @daanbeckers

Lees meer »
Week 50 2023

Kinderen naar huis, jaar 2

Er valt in Nederland niets te vieren. Teveel redenen om op te noemen eigenlijk wat er allemaal mis gaat in dit land. Wel is het een moment waarop we vaak aan het helpen van anderen denken. Laten we daar nu onze tijd en energie in steken met een paar urgente topics:Woning gezocht voor topgozer (18)Voor een vriend die altijd voor iedereen klaar staat ben ik met spoed op zoek naar woonruimte in (de buurt van) Amsterdam. Liefst zelfstandig, inwoning inclusief inschrijving kan eventueel ook. Max €1000 per maand. Hij moet 22 december zijn huidige tijdige woonplek verlaten. Doorsturen wordt gewaardeerd. Laat graag wat weten: 06-39197799. 

Lees meer »
Week 36 2023

De sleutel ligt in Bodegraven

Joost is slachtoffer van satanisch ritueel misbruik (srm) van Jaap Tamino van Dissel (ofwel De rode man)  in de jaren '80. Dezelfde man die ons allemaal dood wilde spuiten en op wilde sluiten. Hoe duidelijk kan het zijn? Micha Kat, de beste journalist die Nederland kent, zit ondertussen al twee jaar vast voor 'bedreiging en opruiing', enkel voor het spreken en onderzoeken van de waarheid. Ik, Daan, ben er al jaren geleden van overtuigd geraakt dat Jaap van Dissel en consorten onderdeel zijn van een crimineel netwerk dat veel (jonge) slachtoffers maakt. Ik wil hier meer aandacht en gerechtigheid voor, want ik kan hier niet mee leven.Zie hieronder een filmpje dat ex-rechercheur Alice recent maakte na een verblijf van 12 dagen bij Joost. Daaronder een filmpje met mijn ervaring bij het kunstwerk 'De Sleutel' bij het Limuspark in Bodegraven, waar ik sinds 2021 aandacht vraag voor dit gebeuren. 

Lees meer »
Week 35 2023

Terugblik Expositie Rebelution

Van 26 mei tot 1 september 2023 was bij ontmoetingsplek De Witte Vlinder in Amersfoort de overheidskritische Expositie Rebelution te zien. Een expositie waarin we creatieve rebellen uit allerlei windstreken samenbrachten, van Amersfoort tot Japan, Zuid-Afrika en Israël. Naast een kritische blik op actuele ontwikkelingen zoals digitaal geld, politiek, boeren in Nederland, de plandemie en de nasleep ervan, toont de expositie een gezonde wereld vol fantasie, liefde, vrijheid en waarheid. 

Lees meer »
Week 17 2023

Uitnodiging voor Expositie Rebelution

We stralen in verhalen die beter maken.Heden en toekomst in liefde bepalen.Dat we ons niet laten verdelen, niet gek laten maken.We zagen en wagen nieuwe wegen.We streven naar het weten, naar vol bewust-zijn.We zijn deel van een groter geheel. We mogen onszelf zijn. Blijven staan. Verbindend met elkaar en de natuur.De pijn niet vergeten, er tegen optreden.Met deze expositie exposen we verleden.Het hier en nu is het enige gegeven,de toekomst wordt een feestje.Waarheid is niet te stoppen, de rebelse kunsten mogen zich tonen.Kom naar de expositie Rebelution, vanaf 26 mei drie maanden lang te zien in De Witte Vlinder in Amersfoort. We openen feestelijk met koor de SoulRebels en duo LucieJ & Exanimo.We leren weer te leven in een gezonde en vrije wereld.Help ons deze expositie mogelijk te maken.Met Nederlandse kunstschilder-rebellen: Jeanette Maria, Sophie Stok en Sven Boris BakkerEn met internationale topcartoonisten: The Daily LamaThe Art of Jalapeño Jerm WarfareTijdens de opening treedt koor de SoulRebels op en duo LucieJ & Exanimo. Willen jullie ons helpen de expositie te realiseren? Draag dan bij aan onze crowdfunding. Jullie zijn welkom ❤️ bij de expositie en opening op 26 mei. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan.Meld je aanbit.ly/aanmeldenrebelutionDraag bijbit.ly/donerenrebelutionVolg updates viabit.ly/instawereldartiestenfacebook.com/wereldartiestenPromotievideobit.ly/promorebelutionSuperbedankt voor jullie support en graag tot de 26e!Liefs Daan & DanielleStichting Wereldartiesten

Lees meer »
Week 27 2023

Daans Theater Anderwijs update

Mijn pen was een beetje op voor blogs de laatste tijd. Via mijn Telegram kanaal post ik wel dagelijks wat mij opvalt of wat ik wil delen. Volg mij daar als je wilt :)Onder een update van mijn laatste acties: The Jesus StrandDe beste info die ik de laatste tijd gevonden heb, heb ik gezien in de documentaire The Jesus Strand van o.a. Negative48, waarvan ikzelf denk dat het één van de twee JFK jr.'s (een tweeling) in vermomming is. N48 schijnt in een ongeluk omgekomen te zijn. Ikzelf denk dat JFK jr. bezig gaat met één van de nieuwe rollen die hij speelt voor de grote ontwaking. Bekijk Deel 1 The Jesus Strand en Deel 2 The Jesus Strand. Ik was verbonden in zijn gesloten Telegram kanaal en heb vaak in streams gezeten van rond de 500 mensen die uren lang, ook eens in een stream van 36 uur, met elkaar praten over de wereldse zaken. Ik heb niet veel meegepraat, wel met veel interesse goed geluisterd naar met name N48 en al zijn kennis en wijsheid. Ik vond zijn info te goed om onderuit te komen, en ben hem blijven volgen met vele positieve conclusies voor de mensheid tot gevolg. In de theorie van N48 zijn er al vele positieve zaken verricht, en kunnen we via de Goddelijke codering van Simpele Engelse Gematria de militaire operatie via de Q-drops vanuit de Trump-operatie volgen. We hebben geluk in deze tijd te leven en kunnen onderdeel zijn van de oplossing door te praten over de werkelijke problemen van kindermisbruik en kinderhandel, die de wereld vele jaren gecontroleerd hebben en in de loop der tijd erger zijn geworden. Nederland is een grote spil in dit zieke netwerk. Gerechtigheid zal komen. God is in controle.

Lees meer »
Week 31 2023

Stap in mijn ufo, deel 2

Ja ik schrijf en publiceer snel. Soms heb ik de zin te pakken en gooi ik er wat uit. Ik weet ook niet zeker of het allemaal klopt. Wat ik wel weet is dat het allemaal niet klopt wat ons wordt aangepraat en aangeleerd. Zeker via media school en zogenaamde wetenschap. De waarheid is volgens mij vaak simpel.Mijn vriendin Danielle geeft vaak goed advies om mezelf positiever te schrijven in deze blogs. Een vriendin Marina belde me net een half uurtje met enkel goede verwensingen opdat mijn leven makkelijker wordt. Het bidden helpt mij ook, dat doe ik dagelijks en veel. Echter is het van me afschrijven, het naar buiten treden en me uitspreken iets wat ik nog liever doe omdat dit voor mij bidden in het leven zelf is.Mijn doel is niet perse dat alleen mijn of ons leven makkelijker wordt, mijn doel is dat het echter levendiger liefdevoller vrijer en vrediger gaat dan dat het nu gaat en dat het daarom makkelijker is hier nu te zijn en door te bouwen aan wat we wel willen.Voorlopig is het volgens mij nog steeds oorlog en moeten er nog een hele hoop evenementen gebeuren voordat we in rustiger vaarwater komen. Echter is de oorlog ook al voor het grootste deel gespeeld, is het script al geschreven en kijken we voor een heel groot deel naar een film/theatervoorstelling waarin mensen in de val van het bewustzijn lopen. Als we ons bewust worden van waar we onbewust over zijn, komen we bij vele oplossingen. En bovendien ben ik zielsgelukkig levende in mijn wetenschap dat we verbonden zijn via een enorm spiritueel netwerk van alles wat leeft. Al mediterend. Yoga oefenend. Adem halend. Blij dansend. Muziek zingend. Ziel schrijvend. Tuin wandelend. Alles kunnend. Ben ik.Wens voor ieder de vrijheid en vrede die bij onze werkelijke potentie hoort. Ben dankbaar voor de ontwikkeling in en om mij en wens eenieder schoonheid kracht en liefde op zijn pad. Geweld gaat niets oplossen. Geld is van ons. We halen de WE uit geweld en maken het geld van ons. Ja ik wens ook rust en energie met juist beleid en geen inbreuk op onze vrije soevereine staat als mensen. Daarom schrijf ik als theatermaker/kunstenaar ook graag over de top, hoewel ik denk dat ik in mijn blog 'Stap in mijn ufo - WEG met het WEF' weinig leugens heb beschreven. Als mensen daar afhaken bij de eerste zin probeer ik het ditmaal nogmaals met deze blog 2 zodat er een rustigere binnenkomst in mijn wereldbeeld als Daan is. Het rijtje WEG had nog wel 100x zo lang kunnen zijn, vooral als het zou gaan over vaccins abortussen en jeugdzorg NL. Ik heb me nog ingehouden.Onder zal ik mijn eerdere blog toevoegen. Tip: lees door de hoofdletters en het negatieve heen. Probeer mijn poging om holistisch te schrijven vooral ook als mijn uiting als kunstenaar te zien. We mogen letterlijk alles zeggen wat mij betreft. We mogen er ook op beoordeeld worden. Veel plezier met lezen, en kom graag meedoen in onze projecten via rebelution4life.com :)! 

Lees meer »
Week 31 2023

Stap in mijn ufo - WEG met het WEF

We weten nu wel dat wereldwijd dezelfde problemen aan de gang zijn door de pedofiele moordende Deep State (stop nu niet met lezen!). Veel mensen kunnen en willen dit niet onderkennen en zullen er volgens mij toch aan moeten geloven dit te gaan geloven. Onze regering was / is één van de meest corrupte criminele organisaties wereldwijd. Staatsmaffia. Hoe moet ik het anders noemen? Dit komt o.a. door de Great Reset. Ze zitten vast aan hun agenda 2030. Gelukkig ben ik positief gesteld en zie ik dat we als mensheid deels zijn opgestaan tegen deze demonische agenda, en is er spiritueel en menselijk ingegrepen om erger te voorkomen en zullen WeThePeople nu als storm van waarheid de wereld mogen bewandelen als de liefdevolle lichtwezens die we in volle potentie zijn. Lees onderaan over onze projectplannen en doe mee! :) Eerst nog ff zeiken.Zieke plannen van WEF-Gemeente AmersfoortMijn gemeente Amersfoort is al te lang ziek bezig al hun WEF plannen er door te drukken. Ik zeg: oprutte met betaald parkeren. Wij willen die 15 minuten stad niet, geen camera's, geen extra lasten uit naam van blah blah blah.WEG met de deelscooters. Blinden lopen zich dood op die dingen terwijl ze in de fik vliegen. WEG met jullie zieke gemeentehuisplannen (boven de 100 miljoen, ze zijn GEK in A'foort!!). WEG met jullie controlestaat voortzetting via digitale systemen.WEG met jullie omvolking!!!WEG met de genderindoctrinatie. Lees hier mijn blog en ervaring over het niet inclusieve 6-kleurenboog beleid. WEG met de klimaathaat en het gelul hieromtrent. Stop de leugens!WEG met de Oekraïne vlaggen. Wapper de witte voor vrede.WEG met het uitkopen van boeren en vissers. Schande wat we nu aan mensen en cultuur verliezen en wat we ervoor terug krijgen.WEG met de neppe politici en ongekozen burgermeesters (burgers-masons). Claim je levend en klaag de mensen persoonlijk aan.GERECHTIGHEID voor alle misdaden die tegen de mens zijn gepleegd. NUInformatie is vrijEr is informatie te over. Ikzelf zit op een lijn van hoop waarbij simpele gematria en N48 mij de bevestiging gaven van wat ik denk wat gaande is, een tijd die gaat zorgen voor eeuwig durende VREDE OP AARDE!! Het nieuwe Tartariaanse tijdperk. Het financieel systeem zal verder en helemaal in elkaar storten en daarna zullen er de opties zijn om in een Great Reset of in een Great Awakening tijdlijn te stappen. In de Great Reset tijdlijn worden we allemaal gedwongen in onze 15 minuten steden te leven en tegen 2030 niks meer te mogen behalve wat de staat voor ons bedacht heeft dat we mogen geloven en doen. Dat is niet aan mij besteed, dan vecht ik me liever dood. Liever dood dan slaaf.In mijn tijdlijn hoef ik mij echter niet dood te vechten. Vele mensen hebben hun leven al gegeven voor mijn vrijheid en vrede. En er is wat mij betreft een nog veel ingenieuzer plan gaande met bijvoorbeeld meer dan 900 getuigenbeschermden die 'uit de dood zullen terugkeren'. Ze zijn nooit echt dood gegaan want hebben hun dood moeten faken om erger voor hun leven hier te voorkomen en mee te helpen met de alliantie die bezig is met het uitschakelen van de Khazarian maffia deep state. Mijns inziens zijn We The People samen met verschillende militaire operaties wereldwijd zoals Q en Z bezig om het goede te doen, de waarheid aan het voetlicht te brengen om elkaar voor te bereiden op een tijd van gerechtigheid en positieve verandering. Daarnaast zijn de binnen en buitenaartsen op onze veel grotere aarde ook goed en zullen samen met ons zorgen dat we makkelijk kunnen reizen tussen onze werelden :) Hoe tof is dat!? Dus mensen, ik spaar voor mijn eigen ufo. Ik doe niet aan deel-ufo's. Ik wil mijn eigen spullen, eigen terrein en eigen werk. In samenwerking kunnen we via decentrale systemen de overheid er uit spelen. Joepie!! Ieder wordt zijn eigen bank. Geen gezeik, iedereen rijk. Nieuw geld gaat ons vrij makenDe economie zou van We The People moeten zijn en niet van de staat. Ik geloof dat we nog maximaal 50 jaar met geld zullen moeten doen op Aarde. Tot die tijd zal het Quantum Financieel Systeem onze bezittingen dragen, met werkwijzen die wel goud gekoppeld zijn. Daarna hebben we het geld niet meer nodig als ruilmiddel en worden onze diensten, kapitaal en grond de echte ruilmiddelen in overvloed.Om ons vrij te maken heb ik met mijn lief Rebelution4Life.com opgericht. Om al onze plannen samen te kunnen brengen onder één dak. Danielle denkt weer anders als ik over bepaalde zaken dan ik. Wat ons bindt is dat we allebei vanuit liefde en dankbaarheid bezig zijn om al onze overtuigingen af te werpen en te leren over het magische en prachtige leven waarin we leven, ons hoogste potentieel hierin te bereiken en elkaar op te tillen zodat iedereen hierin mee kan doen. Wat mij betreft zijn kunst en zaden de meest waardevolle bezittingen. Maar wat is de waarde? De waarde is de actie die er mee gedaan is, en wat de mens het waard vindt. Ik stel nog wat  projecten voor in euro's. Mochten wij deze projecten binnenhalen dan zullen we het verdiende geld investeren in onze humanitaire projecten waarvan wijzelf ook onderdeel zijn via systemen met goud-gedekte waarde. Wil je samenwerken met onze projecten? Doe mee of zoek financiële samenwerking. Wereldartiesten - Steun de uitgesproken artiesten door naar Expositie Rebelution te komen of doneer voor meer exposities. We zouden deze expo graag groter maken. Wie heeft voor ons de volgende plek? En wie komt er naar onze afsluitende avond op vrijdag 1 september? Meld je aan via bit.ly/afsluitingrebelution.Beckers Eetbare Tuinen - Mijn broertje Rinke is permacultuurexpert en onze droom is een terrein te realiseren waar we alle benodigde voedselbos bomen en planten kunnen verzamelen zodat we rondom Amersfoort een plek hebben waar vanuit we onze tuinen kunnen aanleggen. Onze tuinen zijn vooral voedzaam en duren een paar jaar om te groeien. Hoe meer je nu investeert, hoe meer opbrengst je eerder creëert. We zouden op zowel grote als kleine terreinen aan de slagen kunnen vanuit onze slimme werkwijze. Schakel ons in. Theater Anderwijs - Deze zomer biedt ik nog drie theatermiddagen aan. Graag zou ik vanuit mijn leraaropleiders-achtergrond bezig blijven met het vernieuwen van de schoolsystemen. Liefst zou ik na de zomer vol kunnen starten met ochtenden vol Theater Anderwijs en Voedseltuinen met rebelse ouders en kinderen als thuisanderwijs programma :)  Wie doen er mee? Bij +5 start ik.Informatiekanalen - Via mijn Telegram kanaal stuur ik dagelijks alle info die ik interessant vindt om te onderzoeken door. Volg mij daar als je geïnteresseerd bent in mijn bewijzen en content rondom wat ik verkondig. Het is niet allemaal leuk, het is bedoeld om leerzaam en bekrachtigend te zijn. Kom je mee kijken in mijn kanaal?Bedankt voor het lezen en graag tot ziens. Liefde voor jullie!

Lees meer »
Week 17 2023

Deel 2: Laat ons ongevaccineerden het doen

Sollicitaties op hoog niveau misluktHelaas hebben ze me bij de Hogeschool voor de Kunsten niet uitgenodigd bij de eerste ronde sollicitaties voor de functie Directeur Onderwijs, Onderzoek en Innovatie. Jammer, want ze hadden de kans om met mij als jonge goedopgeleide HKU-theatermaker een weg in te slaan die gedurfd en vooruitstrevend zou zijn. Nu komt er naar alle waarschijnlijkheid weer een bureaucraat aan de top die de wil van de hogere machten wel even zal uitvoeren. Gokje hoor. Dit is namelijk een continue principe binnen de hogere machten. Mensen op de hoogste posities zetten die de taken uitvoeren van de nog hogere machten. Ook de kunstinstellingen hebben ze al lang te pakken, want deze vallen met hun inhoud binnen de WEF-agenda. Ik wil de WEF/EU/UN en bijbehorende banken stoppen met hun New World Order. We willen vrijheid, blijheid, geluk en liefde. De kunsten zijn daar belangrijk voor. Als ze meedoen in het bestaande systeem van corruptie en misleiding, zullen ze enkel een speelbal zijn en geen kunsten meer. De kunsten zijn al te lang ingepalmd, kijk naar de regels waaraan de kunsten moeten voldoen om subsidies te krijgen. Ze 'moeten' de diversiteit/duurzaamheid/klimaat/identiteit (blah blah) globalisten-agenda volgen om te kunnen overleven.Dat zouden kunsten nooit mogen doen. Ze dienen autonoom te zijn, dan dienen ze het volk. Nu dienen ze de staat.We leven op het bewustzijn van prachtige oude beschavingenWe leven boven een grootste en inspirerende oudheid en mensheid. En onder een prachtige koepel met sterren en planeten. We weten heel veel niet, dat is een gegeven. Echter wordt er in de kunsten aan twijfel nog te weinig ruimte gegeven. Onder plaats ik nogmaals mijn motivatiebrief als sollicitatie voor Directeur Onderwijs, Onderzoek en Innovatie. Ik zoek na deze 3 jaar van uitsluiting en demonisering naar een uitweg in de financiële gekte. Alles wordt duurder en mijn rekeningen zijn eigenlijk al lang niet meer bij te houden. Ik had de hoogst mogelijke baan binnen mijn beroep (leraar-opleider aan de Universiteit & Hogeschool van Amsterdam). Nu heb ik al heel lang niet eens meer de mogelijkheid om huur te betalen. Ik ben dankbaar voor mijn nieuwe vrienden en mijn vriendin die me door de afgelopen tijd gesleept hebben.Hovenier en BSO-begeleiderOp dit moment ben ik kort aan de slag gegaan als hovenier en ben me nu aan het oriënteren om op BSO's te gaan begeleiden.  Eigenlijk wil ik binnen mijn theatermaak-beroep aan het werk blijven, en dit is lastig (ondoenlijk) binnen het reguliere onderwijs. Daarom hoop ik nu via het buitenschoolse onderwijs toch nog wel met mijn talent en passie aan de slag te kunnen. Echter ben ik het respect voor de kunsten en onderwijswereld helemaal kwijt. En zij lijken dat respect ook niet meer voor mij te hebben. Graag zou ik meer leiding kunnen nemen in de toekomst van de kunsten en het onderwijs ten behoeve van de vrijheid, blijheid en gezondheid van onze kinderen. 

Lees meer »
Week 16 2023

Laat ons ongevaccineerden het doen

Gister dinsdag 18 april 2023 heb ik, Daan, mijn motivatiebrief geschreven voor de vacature Directeur Onderwijs, Onderzoek en Innovatie aan de Hogeschool voor de de Kunsten Utrecht. Mijn tijd op de toneelschool op het Janskerkhof aan de opleiding Theatre & Education waarin ik werd opgeleid tot eerstegraads dramadocent heb ik als enorm bevrijdend ervaren. En omdat ik de afgelopen jaren zowel vanuit de kunsten als vanuit het onderwijs een complete deceptie in de inhoud heb ervaren, wil ik nu opnieuw eigenaarschap met impact over het beloop van de toekomst van het onderwijs en de kunsten in Nederland. Met mijn achtergrond als eerstegraads dramadocent en universitair docentenopleider heb ik naar mijn idee een mooi CV, een groeipotentieel en een duidelijk verhaal over waarom ik denk dat ik geschikt ben als leidinggevende in deze grote overheids-organisatie. Liever zou ik staatsvrij tewerk blijven gaan, maar daar lukt het mij op dit moment geen geld in te verdienen. Ik heb verschillende scholen helpen opzetten en ben zelf met mijn TheaterAnderwijs.nl mooie dingen aan het maken, wat helaas tot nog toe geen brood op de plank krijgt. Het is een karig bestaan voor autonome docenten en kunstenaars met het afbraakbeleid van de middenklassen van de cultuurwereld dat 13 jaar terug gesloopt werd toen Halbe Zijlstra de botte bijl hanteerde en ik mede daarom mee liep in de Mars der Beschaving van Rotterdam naar Den Haag. De boosheid van toen heeft weinig verholpen, Rutte zit er nog steeds en blijft zijn afbraakbeleid doorvoeren waarin steeds monopolistischer gewerkt wordt. Vanuit de wereldagenda van het WEF en de EU moeten bepaalde thematieken terugkomen die eerder propaganda zijn dan kunst. Er worden ideologische wereldbeelden vanuit diversiteit en inclusie opgetrokken om mensen te bewegen voor hun individuele vrijheid op te komen terwijl deze mensen niet door hebben dat deze ideologieën juist polarisatie in de hand werken, hetgeen de overheid wil, verdeel en heers.Minder overheidsbemoeienis is wat mij betreft iets wat zou moeten en wat nu niet lukt. Mijzelf verwijderen van de overheid en er tegen schoppen hebben me de afgelopen jaren spiritueel wel geholpen om autonoom door het leven te gaan alleen fysiek (financieel) wil het niet vlotten. De leugens en misleiding die op massaniveau plaatsvinden hebben er bij mij voor gezorgd dat ik het vertrouwen in de overheid kwijt ben. Nu weer met hen moeten samenwerken lijkt dus een vreemde stap, het zal niet makkelijk voor me zijn, mocht ik in deze rol stappen.Echter moet ik mezelf ook plaatsen op de plek waar ik de meeste invloed uit kan oefenen. Stel dat ik wél gekozen wordt? Stel dat ik wél invloed kan hebben op de inhoud van kunst en onderwijs in de toekomst van dit land? En stel dat ik dit mag doen op de plek waarin ik geschoold ben, in de provincie waarin ik geboren en getogen ben, Utrecht. Hier wil ik mijn hele leven terugkomen, in liefde en dankbaarheid, voor de mooie dingen die me hier hebben gebracht en die hier gaande zijn. De vele festivals, theaters, musea en alle grote en kleine instellingen die bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. We zijn geen robots. De kunsten maken van de mensen mensen. We zijn creatoren. Liefst de hele dag aan het dansen en schilderen tegelijk, met een kampvuur en oogstend van de bomen en planten. De scholen mogen veranderen. Ouders mogen volledig zeggenschap krijgen over hun kinderen. Er moet nog heel veel rechtspraak plaatsvinden vanwege de misdaden tegen de mens die in de afgelopen bullshit jaren over ons heen gestort zijn. De kunsten moeten laten zien dat we geen 15-minuten steden willen, geen 1,5 meter afstand (zie je de 6'en? 1+5 is nog steeds de duivelse 6), geen mondlapjes met testen en prikken en wél gerechtigheid voor slachtoffers van (srm-)misbruik in plaats van de dagelijkse omdraaiingen in politiek en media. De overheid moet op het schavot om te bezien wat er van over mag blijven. Ook daar hebben de kunstopleidingen en de kunsten een belangrijk deel over te zeggen, want wij mogen altijd alles zeggen wat we willen. Ik ben een rebel en wat mij betreft zijn kunstenaars enkel kunstenaars als er rebellie in hun kunsten zit.Ja ik wil in een wereld wonen waarin ik zeggenschap heb. Waarin over grenzen van wat kan en mag gekeken maar vooral ook geoordeeld wordt. Waarin we de overheid kritisch benaderen, waardoor mogelijk zelfs op creatieve wijze voor de juiste rechtspraak gezorgd wordt. Waarin voor elkaar gezorgd wordt. Een wereld waarin het samengedrag niet meer gelinkt wordt aan je aanpassen, maar aan volledig jezelf zijn binnen een diverse mensheid, iedereen uniek en gewaardeerd. In mijn wereld leeft ieder mens zijn talent op inspirerende plekken en wordt iedereen gezien en gehoord. De kinderen ongestoord thuis of op school, hoe zij zelf het beste leren en passend bij wat hun ouders het meest waarderen. Ouders zijn de baas over hun kinderen, niet de overheid.Minder overheid, minder regels, meer speelsheid schoonheid kennis en geluk. Een groot deel van de kunsten en het onderwijs is stuk. Ik wil bijdragen om de scherven op te pakken en met gouden randjes deze Nederlandse vaas weer vast te plakken. Hopelijk krijg ik deze rol, ik weet niet voor hoe lang, het is niet voor de lol. Het is voor het leven. In een steven naar geluk voor iedereen, ben ik, dankbaar en in liefde. Let's do it.Daan

Lees meer »
Week 12 2023

Iedereen kan zichzelf opnieuw uitvinden

Oh damn. De banken vallen. De munten rollen alle kanten op totdat het stopt. Weg WEF geld. Hoop ik. De mensenhandelaren proberen hun laatste slachtoffers te halen. Via vaccinatiedoden dachten ze dat te kunnen bepalen. We zijn sterker dan hun verhalen. Wij mensen gaan de toekomst bepalen. De wereld is aan het veranderen. Gelukkig wel. We leefden zo ontiegelijk onbewust. Ik ook. Gelukkig is een groter deel van de mensheid nu wel bezig met dé waarheid: o Ieders eigen waarheid verbonden aan dé waarheid van schepping en bron. o Enorme menselijke mogelijkheden door het voelen en uiten van liefde en dankbaarheid. o Bewustzijnsontwikkeling door krachtig handelen en opstaan voor wat goed is. Vooral voor onze kinderen.o God zijn aanwezigheid in eenieder en alles wat leeft is voor mij voelbaar en is iets wat me overeind houdt. o Er moet nog een hele hoop gebeuren zodat dit alles hier volmaakt is want wat is onmenselijk met onze kinderen omgegaan. o Van kleins af werd het steeds gekker, het moet afgelopen zijn. Met de scholen en hun gemekker. o Laat de kinderen kind zijn. In mijn heden en toekomst:o Is er overvloed voor alle mensen in Nederland om zelfvoorzienend en ook dienend te zijn. We mogen scheppen met elkaar. o Zijn de kinderen zich al van jongs af aan bewust van wie ze zijn, en laten ouders en opvoeders hen zoals ze zijn. o Heeft reïncarnatie een plaats en is dit een onderzoek waard in het leven nu op aarde. Het brengt mijzelf geluk te denken te weten meer te leven en niet echt dood te gaan.o Mag ik bouwen in waar ik voor sta. Bijvoorbeeld op een mooie boerderij met vele dieren, familie, fruitbomen en akkers vol fruit en groenten, noten en insecten. We staan als wilde paarden in de wereld vol vertrouwen en moed en durven te groeten.o Reizen we allemaal heel bewust de wereld over en hebben we allemaal duidelijk ook een eigen thuis, met een liefdevol ontvangen gemeenschap die we kennen, waar we onderdeel van zijn. Het voelt op voetbal zo. Bij familie. In een café of zelfs een markt. Het is een eigenheid van een plek met dezelfde mensen, die zo heerlijk is als die niet verdwijnt. Sommige dingen wil je niet veranderen.o Verandering zoek ik in de overheid met zijn systemen. Het is klaar daar. Rechtspraak via tribunalen. Hopelijk komen ze hen gauw ophalen. Ik heb nog wel wat vragen. En zie de juiste mensen graag achter slot en grendel. o Geldzaken. Met ieder zo weinig op zak en altijd maar zoeken naar goedkopere behoefte. Of juist een gemeenschap met teveel op zak. Ik zak er op dat het zo is dat de rijken zo mogen graaien, terwijl de wereld zo is. Ik ben blij dat JFK er is. Dat we ook een  goede reset mee maken. Van die ongekozen overheid met z'n neus in smerige zaken, die ons zit uit te dagen. Ik zie hun plan niet slagen. Koop je zilver, grond of auto. Haal je geld maar van de bank want dat is ... plots verdwenen. En dan hopelijk aan de goede kant van de mensheid weer verschenen.o Mijn humanitaire project richt zich op de kinderen en jongeren, ouders en verzorgers, familie en medelanders voor heling. Ik bied mijzelf aan als speldocent en maak graag allerlei op eigen waarheid gerichte kunstacties.o In dit project zie ik voor me dat we ouders en kinderen met elkaar herenigen. Zowel op fysiek als emotioneel en mentaal niveau.o Via spel en dans, beeldend schrijven en natuurbeleving ben ik van plan de wereld mooier en de mensheid gelukkiger, verlichter en bewuster te maken. o Ik zie mezelf overal in de wereld spelen en dansen met groepen deelnemers die zichzelf en elkaar uitdagen en ontdekken. o Met muziek en ook in stilte wens ik alle kinderen en dus ouderen van de toekomst een prachtige planeet met enkel liefde en geen leed toe, waardoor eenieder zowel fysiek als op alle niveaus in deze wereld zichzelf ten volle potentieel beleeft. o Via Theater Anderwijs en Wereldartiesten wil ik mezelf inzetten door opnieuw uit te vinden waar we goed in zijn en gelukkig van worden. Ieder mag zijn talent leven. Leve het talent!

Lees meer »
Week 08 2023

Oordeelloos onderwijzen

Leraren zijn vaak meesters in oordelen. Echter, vaak slaan ze de plank mis en laten de kinderen met nare ervaringen achter door bijvoorbeeld  een opmerking over 'hoe het hoort' of 'wat waar is'. Ik ben van mening dat leraren/ouders/opvoeders zich in een mal hebben laten drukken door het staatsonderwijs. Hierin moeten leraren het negatieve gedrag van leerlingen herkennen om dat vervolgens recht te breien zodat het kind weer in de groep past. Ennnn doooooorrrrr... Er wordt vaak niet naar de echte behoefte, naar de mens achter het gedrag gekeken en geluisterd. Een oordeel is vaak makkelijker te vellen omdat dit precies is wat de maatschappij verlangt. Beoordelen en veroordelen. Jij een 10. Jij een 1. Tot ziens. Ennnn dooooooooorrrrr... Nou, voor mij niet hoor!

Lees meer »
Week 16 2023

Hogescholen in nood / Nederland in nood deel 2

Hogescholen in nood, Nederland in nood deel 2Geschreven door Daan vdf Beckers op 14-11-2022 & een update op 23-4-2023 te Amersfoort. Daan is theatermaker en was hoofddocent en coördinator van het vak drama op de leraarsopleiding aan de Faculteit Onderwijs en Opvoeding van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en aan de Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA) tot er online les werd gegeven. Hoe ga je studenten opleiden tot docent als je ze niet fysiek les kan geven?

Lees meer »
Week 07 2023

Kunst als enige optie

Vandaag kreeg ik een afwijzende reactie van broedplaats De War in Amersfoort op een vraag of we daar zouden kunnen exposeren. Het maakt me trots te zeggen dat Stichting Wereldartiesten er inderdaad anders in staat dan De War die een beetje in de war is. 

Lees meer »
Week 06 2023

Andere wereld

Wil je ook geen belasting meer betalen? Of per 2024 aankondigen niet meer te betalen? Kijk op doorpakkers.nl en organiseer mee.

Lees meer »
Week 05 2023

Daans Wereldbeeld

Ze schreef Gracias a la Vida een jaar voor haar dood, waarvan ik hieronder het eerste couplet vrij vertaalde: In de eerste plaats ben ik dankbaar voor het leven!Violeta Para was een Chileense volkszangeres en de eerste Latijns-Amerikaanse beeldend kunstenares die exposeerde in het Louvre. Haar liedjes en werk hebben in exposities en kunstacties veel invloed op mijn werk gehad.Dankbaar voor het leven.Dat me zoveel heeft gegeven.Het gaf me deze ogen. Die als ik ze open. Zwart van wit doen onderscheiden. De sterrenhemel in kan kijken. En de hand van je lief in de menigte zien rijken. Dankbaar voor het leven, dat me zoveel heeft gegeven.

Lees meer »
Week 03 2023

Regenboogbeleid niet inclusief voor iedereen

Afgelopen donderdag 19 januari 2023 bezocht ik een Stadsgesprek over het Regenboogbeleid 2023-2027 in mijn Gemeente Amersfoort en werd daar weggestuurd vanwege mijn mening dat de regenboogvlag geen regenboog is en omdat er volgens mij een wereldagenda achter zit die ongezond is voor ieders toekomst. 

Lees meer »
Week 51 2022

Kerstmissie: kinderen naar huis

Anno december 2022 zijn er in Nederland vele ouders waarvan de kinderen zijn afgepakt. Niet met een geldige reden. Niet omdat ze iets fout deden. Puur omdat de overheid het wilde/verzon. Waarom?

Lees meer »
Week 50 2022

Open communiceren

In een poging om in contact te treden over wat mij gebeurd is op de Hogeschool van Amsterdam mailde ik hen. In de brief staan verschillende mailberichten in chronologische volgorde. Conclusie is dat de HvA niet meer met mij wil samenwerken vanwege mijn wereldbeeld. Ik wil ook niet meer samenwerken met de HvA. Ik denk dat de school klaar is. Niet meer mag bestaan. Dit omdat ze oorlogsmisdaden plegen zonder daar op te reflecteren, en omdat ze dit doen via drang en dwang. Anderzijds wil ik invloed houden op een plek waar ik mezelf jaren voor heb ingezet, voor het ontwikkelen van mensen. Nu weet ik dat scholen niet zijn voor ontwikkeling, eerder voor het passen in een maatschappij. Ik werk niet meer voor die maatschappij. Ik stel voor dat iedereen alles staatsvrij gaat doen. We hebben politici en bestuurders niet meer nodig. We hebben gerechtigheid nodig.

Lees meer »
Week 47 2022

Anders leren

In een nieuwe wereld is er geen ruimte meer voor de leugen. Van onderstaande feiten ben ik op dit moment redelijk overtuigd geraakt. Klimaatverandering is een scam. Chemtrails en HAARP zijn echt.De aarde kan niet kapot. Onze Moeder is veel groter en grootser. Feminisme is een scam. Voor kinderen zorgen is zwaar en het allermooist. Lockdowns waren een scam. Wie wil er nou binnen blijven voor straling?The Great Reset is pure tirannie. Check Klaus en zijn Nazi World Order.Groene energie is een scam. Het is zelfs kinderarbeid. Elektrische auto's zijn niet positief. Ze maken het milieu kapot. Papieren rietjes zijn stom. Wat is daar nou handig aan?Mondlapjes zijn schijn-onzin. En gevaarlijk ongezond!  Vaccinaties maken ziek. Gezond eten, buiten leven en bewegen helpt wel.Volg het geld. Je volgt de leugen.Bevraag alles. Niets is wat we dachten dat het was.

Lees meer »
Week 46 2022

Hogescholen in nood, Nederland in nood

Hogescholen in nood, Nederland in nood Geschreven door Daan vdf Beckers op 14-11-2022 te Amersfoort. Daan is theatermaker en was hoofddocent en coördinator van het vak drama op de leraarsopleiding aan de Faculteit Onderwijs en Opvoeding van de Hogeschool van Amsterdam tot er online les werd gegeven. Hoe ga je studenten opleiden tot docent als je ze niet fysiek les kan geven?

Lees meer »
Week 45 2022

Vrijheid

Vandaag op 9 november 2022 schrijf ik mijn eerste blog. Ik deel een foto uit 2015 waarmee ik in de krant stond om mijn TheaterWerkplaats van dat moment te promoten. Op woensdagen gaf ik les aan mensen die behoefte hadden aan samen spelen en aan de ontwikkeling van expressie vaardigheden. De Theaterwerkplaats had geen lang leven, een half jaar, aangezien ik in Amsterdam ging wonen. De Theaterwerkplaats bestond op de plek hierachter, een voor mij geliefde plek waar mijn ouders nog wonen, de centrale woonvereniging Hof der toekomst. In deze straat wonen mensen in hun eigen huis en delen ze een aantal gemeenschappelijke ruimten. Ikzelf ben hier vanaf mijn 6e, na te zijn geboren in de Teut van de Amersfoortse binnenstad, komen wonen tot mijn 20ste. Op mijn 28ste kwam ik weer terug. 

Lees meer »