Bij Beckers Eetbare Tuinen houden we ons bezig met het aanleggen van tuinen vanuit een permacultuur gedachte. Broers Daan en Rinke Beckers zijn in 2022 gestart met de onderneming Beckers Eetbare Tuinen. Vanuit Rinke zijn kennis over permacultuur en voedselbossen leggen we in Amersfoort en omstreken eetbare tuinen aan.

Meld je bij ons als je wilt dat we met je tuin aan de slag gaan. In ons concept heb je binnen 3-5 jaar een wilde eetbare tuin op maat. We doen graag mee in een nieuwe economie van goud gedekte systemen, en denken ook over hoe zaden of beeldende kunst als waarde kunnen dienen. Ook kun je vanaf 1000 euro beginnen, of kun je met bijvoorbeeld 5000 euro enorm vooruitwerken in het zelfvoorzienend worden. Hoe meer je investeerd, hoe sneller je een uitbundige overvloedige tuin hebt.
Per klus gaat de helft van de investering naar planten en het andere deel naar al het nodige mensenwerk: planten planning vooraf, inkoop juiste bio/permacultuur kwekers, inplanting op goede moment, tot tweemaal per jaar bijhouden in het eerste jaar, plus een enorme gratis rijke kennis van planten door de begeleiding van Rinke. 
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of leer
en werk gratis mee in ons Telegram kanaal.