Kunst als enige optie

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 11:59

Vandaag kreeg ik een afwijzende reactie van broedplaats De War in Amersfoort op een vraag of we daar zouden kunnen exposeren. Het maakt me trots te zeggen dat Stichting Wereldartiesten er inderdaad anders in staat dan De War die een beetje in de war is. 

Hoe kan ik het zeggen? Waarom moet ik überhaupt nog nadenken over het beschrijven van het belang van goede kunst? 
Ik begin.
Omdat kunstuiting gekaapt is en wordt. Omdat er generaliserend gesproken nu op een collectieve manier aan kunst gewerkt wordt die niet goed is voor de wereld van vandaag. Omdat de meeste kunst op dit moment geen kunst meer is, eerder een overgave aan de propaganda en indoctrinatie-machine van een satanische wereldagenda. Denk in mijn stad Amersfoort aan:  het coronakunstwerk in de Hof fontein, de duivelse beelden bij Glue, de tekst Blauw-Geel als stadsgedicht bij Dara.
En je hoeft maar een museum binnen te lopen of de Sustainable Development Goals (SDG's) vliegen je in allerlei vormen om de oren. In internationale zin heeft Hollywood duidelijk een duistere agenda. Ook is bijvoorbeeld Marina A. een belachelijke vrouw die dingen maakt die niets met ware kunst te maken hebben. Bij Kunsthal Kade werd leerlingen zelfs geadviseerd met een baksteen naar de regering te gooien, omdat ze niet genoeg doen aan de klimaatverandering. Idioot.

Zie ook goede informatie in onderstaande podcast van de Dutch Matrix:

Overheden blijven ons openlijk bestelen en beheersen
Dit doen ze via de geldstromen en de misinformatie via de scholen en de media.

Andersom brengt je eigen expressie je tot wie je werkelijk bent. Kunst is een machtig middel voor zelfontplooiing, talentontwikkeling en verbinding. Ik doe niks liever dan dansen, zingen, spelen, tekenen en af en toe een beetje bidden.

Mensen, hoe kunnen we omgaan met deze tijd? En wat kan ik, Daan, doen met Theater Anderwijs en Stichting Wereldartiesten? Hieronder geef ik inzicht in de werkwijzen van mijn onderneming en stichting. En van wat ik aanbied aan kunstacties. Doe je mee?

KUNSTACTIES STICHTING WERELDARTIESTEN 2023
Als voorzitter van Stichting Wereldartiesten ben ik bezig om nieuwe exposities te organiseren met artiesten die zich in de afgelopen jaren duidelijk hebben uitgesproken tegen de overheidsmaatregelen en een mooiere, gezondere en vrije wereld voor zich zien. In mei presenteren we expostitie en kunstactie Rebelution.

Met een mix aan kunstvormen geven we uiting aan deze tijd vol waanzin, leugens en crises en weerspiegelen tegelijk een wereld gebaseerd op vrede, vrijheid, gelijkheid en broederschap, met de continue stroom van liefde en dankbaarheid die door ons heen gaat. Dit doen we via cartoons, tekeningen, schilderijen, muziek, beeldende werken, gedichten en theater. Een rebels koor komt zingen tijdens de opening.
De presentaties zullen duidelijk ingaan tegen de overheidspropaganda als de corona-hoax, klimaatpaniek, gender-idiotrie, geplande-oorlogen, jeugdzorg-schandalen, digitale-dictatuur enz. & zullen tegelijkertijd een wereld voorstellen die gebaseerd is op vrede, vrijheid, gelijkheid en broederschap met de continue stroom van liefde en dankbaarheid die door ons mensen heen gaat. 

Wil je op (woens)dagen als creatieve maker/ kunstenaar betrokken zijn bij het voorbereiden van de expositie Rebelution? Stuur een bericht naar wereldartiesten@gmail.com en/of word lid van het Telegramkanaal https://t.me/kunstactieswereldartiesten.

Onderaan wat memes en wat nummers die mij inspireren voor Expositie Rebelution. Tips voor een expositieruimte / atelier in Amersfoort zijn ook welkom.

MIJN WELKOM BIJ THEATERANDERWIJS.NL
Op mijn homepagina staat de volgende uitnodiging: 
Ik ben Daan en maak theater en geef lessen en cursussen voor alle leeftijden op prettige locaties, het liefst in de natuur, en meestal rondom Amersfoort. Mijn streven is om met onze kinderen een wereld te scheppen vol schoonheid, vrede, waarheid en vrijheid via kunst en natuur anderwijs activiteiten. Het liefst met ouders en kinderen samen, als vorm van ander thuisonderwijs. Ik ben opgeleid als eerstegraads dramadocent en theaterregisseur aan de HKU via de opleiding Theatre & Education in 2011. Sindsdien werkte ik als theatermaker en dramadocent. Na drie maal ontslagen te zijn op scholen biedt ik mijzelf nu los van de staat aan, buiten werkend, met mijn aanbod, zonder wereldagenda, helemaal vrij om te zijn wie je bent. Heb je zin om mee te doen? De 1ste keer deelnemen is gratis en vrijblijvend! Ik raad iedere ouder aan om kinderen van school te halen. Ik raad kinderen en jongeren aan om te spijbelen en te komen spelen :)

VAST AANBOD Daans Theater Anderwijs
Maandagen 12 - 16 uur: Truth Theatre Group Anderwijs in Park Schothorst. 
Dinsdagen 15 - 17 uur:
Mijn cursussen de laatste 3 dinsdagen van de maand in Park Schothorst.

In februari: Cursus Lichaamstaal en Gedrag.
Woensdagen 10 - 16 uur:
Kunstacties met Wereldartiesten op locatie.

Donderdagen 15 - 17 uur: DagWorkshops op locatie.
Donderdag 23 februari: Anders Leren. 
Vrijdagen 12 - 16 uur: ProtestTheatergroep MaakDatDeAnderWijs in de wijk met de straatperformances DINGEN MOGEN GEZEGD.
Weekend: niks, voetbalwedstrijden begeleiden en spelen

LOS AANBOD Daans Theater Anderwijs
Maandag 20 februari:
19.00 - 22.00 

Thuisbioscoop 'The Jesus Strand 1' 
Maandag 27 februari: 19.00 - 22.00 
Thuisbioscoop 'The Jesus Strand 2'

Vrijdag 3 maart: 19.00 - 22.00
Thuis tekenen

CONTACT
Geef je via : info@theateranderwijs.nl

Of bel me voor meer info: 06 39 19 77 99
En/of kom in de Theater Anderwijs Telegramgroep: t.me/theateranderwijs Kunstacties Wereldartiesten groep: https://t.me/kunstactieswereldartiesten

Waardering gaat op alternatieve wijze in overleg via giften van vaste zaden, ruil(diensten), munten of cash.
Programma's gaan door bij +5 deelnemers.

Hopelijk tot gauw!

Daans promotiefilmpje:
Zie onder voor één van mijn ervaringen als docent/regisseur op een acteursopleiding in Santiago, Chili. Ook toen zocht ik al contact met eigenwijze kunst in de openbare ruimte.

Helaas gebeurde dit met de prachtige kunstenaarsplek De War in januari 2023: 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.