Theaterproject Dingen Mogen Gezegd
We gaan de voorstelling Dingen Mogen Gezegd maken in 4 repetitiedagen: 11, 12, 18 en 19 december van 11.00 tot 17.00 in een nog te bepalen repetitiezaal in Utrecht. Op dinsdagavond 19 december voeren we de try-out op voor vrienden en familie.

Vanmorgen sprak ik af met Julia Giovanni en Jimmy. Zij doen als acteurs en makers mee als zijnde zichzelf. We gaan Human Design implementeren waar de drie spelers (ik nog niet) zich veel in verdiep hebben. Ook maken ze alle drie muziek. 

Theaterproject Dingen Worden Gezegd wordt een grote dansvoorstelling in 2024 waar we als onszelf op het toneel staan en situaties creëren die ons bewustzijn en volledig menselijk potentieel vergroten, met een liefdevolle benadering onderling en naar publiek als  basis. 

Wil je mee spelen? Geef je op. 

Vereisten zijn dat je de repetitie dagen kunt, en het reizen en de tijd zelf betaald.

December 2023: Try-out proces Dingen Mogen gezegd op 11, 12, 18 & 19 december. Ontwikkeling script.
Januari 2024: Aanschrijven theaters en festivals. Uitnodigen acteurs en makers. 
Februari 2024: Eerste samenkomst acteurs en makers. 
Maart 2024: Repetities.
April 2024: Repetities en try-out.
Mei 2024: Repetities en voorstellingen. 
Juni 2024: Voorstellingen. 

September 2024: Voorstellingen.
Oktober 2024: Voorstellingen.
November 2024: Voorstellingen.
December 2024: Voorstellingen.

Functiebeschrijving Regieassistent (Stagiair of vrijwilliger)

Theaterproject 'Dingen Mogen Gezegd' start met vier repetities en een try-out tussen 10 en 22 december 2023.

Je helpt als regie-assistent met het bijhouden van al het voorstellingsmateriaal op de vloer, werkt mee aan het nog te schrijven script en bent bij de afsluitende try-out en reflectie betrokken voor een mogelijk vervolg. Eventueel ben je in vanaf februari in 2024/2025 betrokken bij het grote theaterproject van DINGEN MOGEN GEZEGD met het lange repetitieproces en de voorstelling-serie op een eigen locatie, voor festivals en in theaters, startent in het voorjaar van 2024.

Theater Anderwijs maakt overheids-kritische projecten en liefdevol danstheater, meestal buiten in boomrijke omgevingen, met mooie mensen en vanuit een positieve en bekrachtigende eigen en speelse inhoud.

Verdiep je voor meer inhoud ook op de artikelen van Danielle op: www.rebelution4life.com

WERKVRAGEN: Waar is kunst voor bedoeld? Wat hebben wij te vertellen? Hoe staan wij op een positieve manier op tegen een criminele overheid? Hoe kan kunst helpen bij het maken van een mooiere wereld? Wie zijn wij als mensen? Hoe kunnen we ons volledig mensenlijk potentieel ontplooien? Welke rol spelen taal en getallen bij de ontwikkeling van bewustzijn? Wat is het geheim van 3, 6, 9?

Geïnteresseerd om mee te werken?

Neem contact met mij op,

Daan

theateranderwijs.nl

0639197799