Is toneelervaring nodig om mee te doen?

Nee. Iedereen kan prachtig zijn op het toneel. Vooral als het authentieke zelf in de voorstelling getoond wordt, dat vind ik het mooist. 

Februari
Ma. 12 feb. ThuisTekenen, 19-21 uur
Za. 17 feb. Transparante Theater Training, 12-16 uur
Ma. 19 feb. SoulRebels, 19-22 uur
Vr. 23 feb. Repetitie Jimmy, 14-15 uur
Za. 24 feb. Transparante Theater Training, 12-16 uur
Ma. 26 feb. ThuisTekenen, 19 - 21 uur

Belangrijkste plannen 2024

* TransparantTheater Zaterdagen: 13 en 16 uur, alle leeftijden, Park Schothorst
* VrijheidsVoorstellingen 'Dingen Mogen Gezegd' en 'Scoren'
* VerbindingsEvenementen Jongeren voor Vrijheid met exposities Wereldartiesten

Doordeweeks ben ik van maandagen tot donderavonden beschikbaar voor extra projecten vanaf 19.00 uur. Ook ben ik soms beschikbaar op woensdagen, vrijdagen en in het weekend.

Vrijdagen: Solo regies op & Voorstelling Dingen Mogen Gezegd
Elke vrijdag werk ik aan solo voorstellingen. Iedereen die iets eigen materiaal wil laten regisseren door mij is welkom. Ik repeteer sowieso met Jimmy en we spelen liefst elke vrijdagavond een voorstelling, vanaf eind februari.
Theaterproject 'Dingen Mogen Gezegd' startte met vier repetities op 11, 12, 18 en 19 december en een  try-out voorstelling op dinsdag 19 december om 20.00 uur 2023 in Theater De Schuur. Het project zal doorgaan met repetities in februari 2024. Wil je meedoen? Geef je op. Zie meer info.

Zaterdagen: Transparante Theater Trainingen en presentaties
Elke zaterdag komen we  om 12 uur samen in Park Schothorst. Het eerste uur trainen we via dans en meditatieve opwarmingen. Vanaf 13 uur maken we inhoudelijke locatie-improvisaties. Na een pauze om 14 uur met wat thee en fruit gaan we om 14.30 werken aan 'WatJeWilMaken-scenes'. Scenes gemaakt vanuit eigen verhalen op eigen bepaalde locaties. We werken tot 16 uur en daarna is er alle tijd om rustig uit te waaien. Doelen van de dag zijn naast het hebben van plezier ook het ervaren van speelvrijheid, expressievrijheid, dansgeluk en verdieping in eigen verhalen. Wil je meedoen? Geef je op via een mailtje naar daanbeckers@gmail.com

Voorstelling Scoren
Ik speelde op 2 juli 2023 mijn solo-onderzoek genaamd 'Scoren', gebaseerd op een gelijknamig boek dat ik met zijn moeder schreef toen ik 10 was. Ik vertelde als regisseur over mijn carrière als theatermaker en docent. Speelde vanuit mijn Wereldartiesten stichting een duidelijk uitgesproken mening. Heb als voetballer van FC Kater en als begeleider bij KVVA een kleedkamer-conversatie. En kom als nieuw te schrijven personage Freek, nu 35 jaar, neutraal en toch ook wappie ten tonele. Het is de intentie om 'Scoren' '24- 'De stad uit en de wereld in' te noemen. In 2025 maken we 'Scoren' - 'Terug in Amersfoort'. Dit sociaal artistieke project zal zich verder vormen om vervolgens in de zomers van 2024 en 2025 meermaals te spelen op KVVA, Soesterkwartier, Amersfoort. Zie meer info.

VerbindingsEvenementen
Nadat ik met veel plezier de symposia Toekomst van de Vrijheid had georganiseerd met Robbert en andere mooie mensen, hebben we nu besloten door te gaan met het organiseren van overheids-kritische en op waarheidsgericht evenementen die zowel vragen stellen als beantwoorden. We nodigen grote namen uit die in gesprekken en workshops met jongeren (doelgroep tot 35) de diepte in gaan. Ook zal ik proberen Stichting Wereldartiesten bij de thematische evenementen te betrekken, door bijvoorbeeld exposities te organiseren met betrokken kunstenaars.