Autonoom dichterschap

Gepubliceerd op 13 januari 2024 om 13:58

In mijn blog 'Kandidaat Stadsdichter Amersfoort 24/26' vertelde ik waarom ik graag mee wilde dingen voor het uitvoeren van dit ambt. Nu ik niet door de jury gekozen ben voor deelname aan de publieksronde zijn mijn plannen ongewijzigd, alleen zal ik deze op autonome wijze gaan uitvoeren, iets wat me goed past. Lees hieronder mijn twee ingeleverde gedichten: 'Betaald parkeren afweren' en 'Zwevend levend'. Onderaan vind je mijn motivatiebrief. Tussendoor plaats ik wat laatste gematria-tekeningen. Wil je meedoen bij Theater Anderwijs? Kijk bij MeeDoen wat mijn plannen dit jaar zijn. Op vrijdagen kun je geregisseerd worden en op zaterdagen kun je aan workshops meedoen.

Reactie gemeente: "Er waren maar liefst 23 inzendingen, dus er viel wat te kiezen voor de jury. De gedichten waren daarbij het uitgangspunt. De argumentatie volgde als tweede stap. De jury, die een voorselectie moest samenstellen uit de inzenders, heeft dit op anonieme basis gedaan. Het bleken vijf vrouwen te zijn. De door hen gekozen kandidaten worden binnenkort in het Algemeen Dagblad en de Amerfoorste Courant bekend gemaakt."


'Betaald parkeren afweren' is een protestwerk wat ik gemaakt heb omdat ik boos ben op de beleidsmakers van Amersfoort. Ik vind de stad überhaupt al te kolossaal, en ze blijven doorgaan met hun politieke gekkigheid. Stop de leugens, het bedrog, de geldsmijterij. Wel hebben ze geld voor windmolens, megaflats, prikschade, vlaggen, oorlogspropaganda en meer waanzin.  En nu willen ze ons ook nog op laten draaien voor betaald parkeren in de hele stad. Ben je bekend met de Tristatecity? Zoek het op. Het moet echt eens afgelopen zijn.

Mijn gedicht 'Zwevend levend' is een ode aan al het leven van vroeger en nu. Het beschrijft een enorm bewustzijn van liefde en wijsheid, van tijdloos zijn. Ik geloof oprecht al vele jaren in buitenaardse en binnenaardse wezens. Ik zie ufo's. Ik zie ze letterlijk vliegen. Heerlijk hè? Ik hoop in de toekomst samen te kunnen leven met al het mooie leven dat ons omringt, nu lijkt het alsof we vijanden zouden hebben terwijl dit vaak juist vrienden zijn. Er zijn ook echte kwade rassen en verschrikkelijke ondergrondse oorlogen gaande op de wereld en WOIII ligt op de loer. Echter denk ik dat we veel slimmer en beter zullen handelen dan met bommen en granaten. "The word is sharper than the word", oftewel, het woord is scherper dan het zwaard. We dienen de parasitaire figuren op te pakken en te berechten voor de genocides die ze plegen. We gaan via het tribunaal en militair recht allerlei dingen rechtzetten waardoor we in het Aquarius tijdperk komen waarin de waarheid en de liefde leidend zijn. En we open kunnen communiceren met en leren van alles wat leeft :)

We zijn soevereine reïncarnerende mensen, met een financiële geboortetrust. Het geldsysteem gaat binnenkort op de kop. We komen in het quantum tijdperk. We zullen humanitaire projecten opstarten die zorgen voor vrede en vrijheid op aarde. De waarheid zal als een stroom doortrekken en niet meer stoppen. De liefde heerst op aarde en God zij met ons. Ik wens iedereen een prachtig 2024. Wisten jullie trouwens dat het echte jaar pas begint in april, en dat er 13 maanden zijn? Alle goeds gewenst!

Daan Anton Jacob
Met liefde en een hartegroet


Reactie plaatsen

Reacties

Lex Bunnik
5 maanden geleden

Hi Daan, Jij raakt mij wederom met jouw fijngevoeligheid, je scherpzinnigheid, je voelbare Liefde voor alle creatieve Kunstuitingen en je doeltreffende teksten en openbaringen gedichten ! Ga zo door en veel plezier, geluk en succes met alles wat je onderneemt! Tot ont moetens... Hux van LeX

Daan
5 maanden geleden

Bedankt lieve Lex, mooie makker :)