Huur mij in voor theaterregies, cursussen in lichaamstaal en gedrag, workshops voor ouders en kinderen, trainingen voor theater en voetbal of andere bij mij passende verzoeken. Of doe mee aan één van onderstaande vaste bijeenkomsten, workshops, trainingen en projecten.

* Theaterproject 'Dingen Mogen Gezegd' start met vier repetities en een try-out tussen 11 en 19 december 2023. Neem contact op als je mee wilt doen. Repetities: 11, 12, 18 en 19 tussen 11.00 en 17.00 met een try-out op dinsdagavond 19 december.

Iedere week samenkomsten/trainingen: 
- Om de maandag vanaf 19.00 uur: ThuisTekenAvond / koor de Soulrebels.
- Iedere woensdag 19.00 uur: Voetbaltraining aan 13/14 jeugd, met mogelijke instap voor jongeren uit de buurt.

Lopende projecten: 
- Expositie 'REBELUTION' on tour
- Voetbalvoorstelling 'SCOREN' bij KVVA in 2024/2025 (20 acteurs mogelijk)
- Liefdevolle krachtige awakening- voorstelling 'Dingen Mogen Gezegd' in grote theaters 2024/2025 (17 acteurs)

Iedere dag: 
Ik ben naast mijn werk als Locatie Verantwoordelijke bij buiten-bso Vrijland en veelal bezig met tekenen, mediteren, schrijven, dansen en (voetbal)trainen. Dit materiaal en de ervaringen gebruik ik weer tijdens mijn lesgeven en projecten. Het liefst zou ik een financieel vrijmakende werkwijze vinden die los is van het oude systeem. Zie onderin voor meer informatie hierover.
Volg mijn socials: 
Volg mijn dagelijkse actualiteiten en berichten Telegram-kanaal waarin ik alles wat ik voorbij zie komen dat me boeit of waar ik wat van vindt, deel: https://t.me/daansbewaardeberichten 
Of volg/deel me op Twitter/x: https://twitter.com/Daan_Beckers 
Partners Stichting Wereldartiesten, Beckers Eetbare Tuinen & Rebelution4Life
Graag werk ik in de toekomst meer samen met familie en vrienden zoals met mijn broer Rinke via Beckers Eetbare Tuinen en met mijn vriendin Danielle via Rebelution4Life.com.Ik ben voorzitter van Wereldartiesten. 
Meedoen? Geef je op: 
Mail mij op daanbeckers@gmail.com 
Of bel naar 06-39197799 als je meer wilt weten als je geïnteresseerd bent. 
Donatie, gift of samenwerking
Meedoen gaat op donatie-basis. Liefst vertrek ik uit de oude economie en betalen we elkaar met bijvoorbeeld: vaste zaden, zilveren munten, guldens, (xrp-coins,*) schilderijen, of wat je aan geld kunt / wilt geven. 
De economie baseer ik op 1. grond, 2. arbeid en 3. kapitaal. Ik vindt dat het grond, de arbeid en het kapitaal van ons allemaal zou moeten zijn, en veel minder van de overheid. Daarom ben ik voor alternatieve betalingen en nieuwe systemen die wijzelf mogen bepalen. Voor 2020 werkte ik voor een uurtarief tussen de € 30 en € 60. De laatste jaren ben ik helaas al mijn theaterwerk en opdrachten verloren. Graag zou ik weer mijn leven kunnen maken door mijn theaterwerk.

*Over geld en positieve systemen
De xrp is volgens mij een al lopende digitale aan goud gekoppelde coin die veel snelheid heeft en daarom veel kan dragen, meer dan Bitcoin mijns inziens. Ik ben geen houder van digitaal geld, en ben er eigenlijk ook niet echt voor, maar ben wel van mening dat een transitie nodig is uit het oude geldsysteem, en dat mede ook daarom een oorlog gevoerd wordt. Ik zou dus best bezitter willen worden van wat coins. Xrp is volgens mij op een manier gekoppeld aan edelmetalen en zal daardoor in de USA een dragende werkelijke munt worden. Ik kan het ook mis hebben, dus investeer geld vooral in stukken grond in Nederland, en help de boeren zodat ze zich niet laten uitkopen. Geef niks meer aan de roverheid.
Zelf zit ik in een tijdje in geldnood en heb ik vele lopende schulden en een bewindvoerder die via mij met de criminele overheid onderhandeld over mijn positie. Wat mij betreft: geen cent meer via belastingen en boetes naar de overheid. Eerst de +95.000 kinderen naar huis, compensatie voor de ouders. Stoppen met oorlogen, stoppen met medische ziekmakerij, school-indoctinaties, stoppen met huizen bouwen, veel minder beter doen: voor elkaar zorgen, vooral degene die niet kunnen kiezen, de kinderen. We hebben maar een hele kleine overheid nodig vanuit het gedachtengoed van bijvoorbeeld een Bataafse Republiek waarin we staan voor: niet doden, niet stelen, niet dwingen. De rest is een relatie bouwen met onszelf en met God. Ik bid dagelijks voor een goede komende tijd waarvoor ik geloof dat er al veel gedaan is en we kijken naar een aflopend script. Ik ben een Q volger, en kwam in 2020 op dit artikel.
Het gaf me inzicht en daarom ben ik afgelopen jaren bezig geweest me zoveel mogelijk uit te spreken en mee te werken aan een groot collectief bewustzijn omtrent de ergste dingen die gaande zijn wereldwijd. Vervolgens kwam ik eind 2020 op het verhaal van Joost in Bodegraven. Wat mij betreft ligt hier nog steeds een sleutel voor echte collectieve bevrijding in Nederland. Ik vertaalde mijn artikel recent naar het engels in mijn blogs hier online
Daarnaast ben ik dankbaar voor het gevoel te worden gedragen door iets groots, iets goeds. We zijn hier als reïncarnaties uit eerdere tijden herenigd in nieuw telkens weer doorgaand leven. Ik streef naar rechtvaardigheid en waarheid, naar een krachtig liefdevol leven met een volledige ontwikkeling van ons menselijk potentieel. Kom meespelen, of onderneem je eigen spelleven bijvoorbeeld via mijn ViaHetWaterKijker bij Metaal Kathedraal.

Alle goeds gewenst voor een ieder die dit leest :) !