Andere wereld

Gepubliceerd op 8 februari 2023 om 21:48

Wil je ook geen belasting meer betalen? Of per 2024 aankondigen niet meer te betalen? Kijk op doorpakkers.nl en organiseer mee.

Ikzelf kan en wil mijn boetes en belastingen niet meer betalen omdat het een verzoek is tot betaling van een failliet bedrijf: de Staat der Nederlanden.

Ik wil niets met dat bedrijf van doen hebben, want als ik meebetaal ben ik straks strafbaar voor de oorlogsgelden, de prikschade en wat nog meer betaald wordt van belastingcenten. Dit criminele bedrijf moet stoppen en ik zie het als enige optie om niet meer te betalen en dus te stoppen met hen te voeden als zijnde onze vertegenwoordigers. Ze vertegenwoordigen mij niet, ik wil niets met deze politieke maatregelen van doen hebben, en dus negeer ik hen maar sinds 2020, ook omdat ik niet veel anders meer kan.

Wel verwacht ik rechtspraak via tribunalen en daardoor herstelbetalingen van: de gemeente Amersfoort, de Hogeschool van Amsterdam, Driekansen Ermelo, het Krommerijn College en anderen die mijn rechten als vrij mens hebben geschonden door me te ontslaan of te behandelen op foute gronden. Daaronder valt ook mijn huisarts mevrouw Smeenk die mij met een burn-out wegstuurde omdat ik geen mondkapje wilde dragen, terwijl ik de burn-out had vanwege deze absurde maatregelen. Ze zou zich moeten verantwoorden, want ze heeft zich niet aan haar eed gehouden. Het wordt een spannend jaar :) .

Wat niet:

Geen Tristatecity, wel vrij reizen en goed eten uit de buurt. Geen insecten dus.

Geen open grenzen, wel begrenzingen in wat we kunnen bieden als land.

Geen extra belastingen, belastingen zijn puur diefstal. Alleen op nieuwe artikelen zou een belasting hoeven te bestaan.

Geen digi-controle, geen censuur (kom naar Telegram), nee tegen CBDC.

Nee tegen alles wat de overheid voorstelt. Doe altijd het tegenovergestelde van wat de overheid zegt, dan blijf jezelf gezond en dichter bij waarheid.

Hoe wel?

Hoe meer impact lokaal, hoe beter. Dus maak ik nu het liefst staatsvrij straattheater met mensen uit mijn eigen buurt. Daarom vraag ik mensen in midden Nederland (Amersfoort) vooral te reageren en mee te doen! Ik wil de pleuro achter ons laten en weer overschakelen naar echt waardevol bezit voor ieder mens via echte zilver gedekte waarden of ander kapitaal.

Economie is mijns inziens:

1) Grond

2) Kapitaal

3) Arbeid (Mens)

Gold will destroy the Fed is een belangrijke uitspraak. Dus edelmetalen of goede zaden (nog belangrijker) worden gewaardeerd ter betaling van deelname aan workshops, trainingen of performances! Of heeft iemand nog guldens? Die zou ik graag weer ontvangen om mee door te gaan ruilen.

Verdiensten verloren door plandemie

Als hoofddocent en coördinator van de lessenserie Drama van de Hogeschool van Amsterdam verdiende ik een goed loon totdat ik ontslagen werd vanwege mijn niet online willen werken.

Vervolgens ben ik op twee middelbare speciaal onderwijs scholen ontslagen als Drama&Muziek docent vanwege mijn mening omtrent mensonterende overheidsmaatregelen. Mijn bedrijf ADER Theater Anderwijs ging in 2021 failliet door de overheidsmaatregelen. Door de overheidsmaatregelen ben ik al mijn werk kwijt geraakt en ieder jaar €30.000 misgelopen ten opzichte van de jaren voor 2020. Mede daarom zit in in de schulden en ben ik officieel dakloos. De boetes stapelen zich op, ik stuur ze niet eens meer terug, ze kunnen de pot op.

Vrij verdienen

Nu ben ik helemaal vrij om los van het bedrijf Staat der Nederlanden te werken. Ik betaal dan ook geen belastingen of boetes. Dat kan ik iedereen aanraden, aangezien De Staat der Nederlanden een failliet bedrijf is. In een laatste poging al het geld nog naar zich toe te trekken is hun great reset in volle gang. Ze smijten het geld naar dodelijke prikken, oorlog en ondergrondse misdaadpraktijken. De echte criminelen zitten in onze regering en bedrijven werken daarmee samen. Stop deze waanzin.

Wij het volk met onze eigen burgerbewegingen zijn met boeren verenigd in samenwerking en protest. Via Society 4.0 ben ik als ontwikkelaar voor de regio Amersfoort eo betrokken geweest bij Domein 9: Leren en Ontwikkelen. Daarvoor zocht ik samenwerking met buurtgenoten in het zelf-scholen, met aandacht voor anders leren. Nu doe ik alles los van alle organisaties. Ik houd niet zo van vergaderen. Wel van samenwerken. Nu is het tijd voor dappere acties die goed zijn voor onszelf en onze kinderen.

Ook ben ik op zoek naar een eigen terrein om op te mogen verblijven en liefst ook op te bouwen. Liefst in het midden van het land.

Help positieve stichtingen voor vrijheid en tegen kindermisbruik

Graag vraag ik nog aandacht voor donaties aan Stichting Bataafse Kinderen. Deze Stichting genereert aandacht voor slachtoffers van kindermisbruik (www.bataafse.nl). Kosten van klokkenluider en srm-slachtoffer Joost Knevel, top-journalist Micha Kat en meester-trainer/onderzoeker Wouter Raatgever kunnen hier hopelijk deels door betaald worden. Micha e.v.a. zitten nog steeds onterecht vast in de gevangenis als politiek gevangenen, Nederland anno februari 2023. Joost is met vreemde voorwaarden vrijgelaten in NL. Van Wouter weet ik weinig. Micha had vandaag 7 februari weer een rechtzaak zonder goede afloop.

De mannen hebben Jaap van Dissel exposed als kindermoordenaar. De Red Pill Journaals waren dagelijks met 15.000 leden in de groep een belangrijke bron van goede informatie tijdens de plandemie. Ze waren te goed geïnformeerd dus zijn gevangen gezet. Het kanaal is door politie gesloten in de computer van Wouter, een schande. We hadden een prachtige Telegramgroep die daarna uit elkaar gevallen is. Dit gaat allemaal om onze kinderen, en de toekomst van ons land, vandaar dat ik (financiële steun &) aandacht vraag voor deze zaak.

En/of steun de Bart van Well Foundation en informeer je over Demmink.

Er zijn vele ouders die hun kinderen kwijt zijn. Steun deze ouders door naast hen te staan en je mee uit te spreken.

Ik schreef daar deze blog over: Kerstmissie kinderen naar huis

Ook schreef ik de blogs:

Vrijheid , Hogescholen in nood / Nederland in nood , Anders leren , Open communiceren , Regenboogbeleid niet inclusief voor iedereen en meest recent Daans Wereldbeeld .

We verdienen de waarheid en gerechtigheid. Onder een filmpje dat ik maakte in februari 2021 voor eigenlijk alle mensen, want we zijn allemaal van kinds af aan in het duister gedonderd door verdraaiingen van feiten. Tijd om in dit Waterman tijdperk het leven te leven, en gerechtigheid plaats te laten vinden, voor de kinderen van deze aarde.

Dat verdienen we allemaal.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.