Vrijheid verdienen

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 22:18

Over geld en positieve quantum financiële systemen
Er komt een eind aan de slavernij. We gaan naar 1000 jaar of eeuwige vrede. Ik denk het echt. Ook en vooral dankzij een quantum financieel systeem dat al een tijdje op de achtergrond draait. Volgens mijn informatie is de Xrp een al lopende digitale aan zilver gekoppelde digitale munt die veel meer snelheid heeft en daarom veel meer kan dragen dan Bitcoin. Ik ben (nog) geen houder van digitaal geld, en ben ook niet voor een cashvrije maatschappij, en ben wel van mening dat een transitie nodig is uit het oude geldsysteem. Mede daarom woeden oorlogen, omdat de rijken al het geld in handen hebben en willen houden. Ik zou dus best bezitter willen worden van wat aan metaal gekoppelde coins. Xrp is volgens mij op een manier gekoppeld aan zilver en zal daardoor in de USA een dragende werkelijke munt worden. Ik kan het ook mis hebben, dus investeer geld vooral in stukken grond in Nederland, en help de boeren zodat ze zich niet laten uitkopen. Geef liefst voorlopig niks meer aan de roverheid. Het is een failliet bedrijf dat door list en bedrog handelt in oorlogen, prikschade, klimaatwaanzin en allerlei andere geldverspillingen.

Driemaal ontslagen en een failliet bedrijf door coronaplandemie
In 2020 werd ik ontslagen als hoofddocent en coördinator aan de leraarsopleidingen aan de Faculteit Onderwijs & Opvoeding op de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens werd ik ook ontslagen bij Driekansen Ermelo tijdens de lockdown van december 2020. Een jaar later werd ik vanwege mijn open mening ontslagen bij het Krommerijn College Utrecht. Ook moest ik in 2021 mijn bedrijf ADER Theater Anderwijs failliet verklaren omdat ik mijn werkzaamheden niet uit kon voeren. Graag zou ik weer mijn leven kunnen maken door mijn theaterwerk. Hierom heb ik naast mijn inzet voor nieuwe mogelijke andere economieën ook Theater Anderwijs weer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, om via de pleuro's ook weer beschikbaar te zijn. Wil je samenwerken? Ik ben van plan om dit jaar twee grote voorstellingen te maken en mijn trainingen en cursussen te blijven geven. Vooral de Transparante Theater Training wil ik graag weer in gaan zetten. Geef je op als je mee wilt doen. Elke zaterdag.

Verdiensten in donatie, gift of samenwerking
Meedoen bij Theater Anderwijs gaat op donatie-basis. Liefst vertrek ik uit de oude economie en betalen we elkaar met bijvoorbeeld: vaste zaden, zilveren munten, guldens, xrp-coins, schilderijen, of wat je aan geld kunt / wilt geven. De economie baseer ik op 1. grond, 2. arbeid en 3. kapitaal. Ik vindt dat de grond, de arbeid en het kapitaal van ons allemaal zou moeten zijn, en veel minder van de overheid. Daarom ben ik voor alternatieve betalingen en nieuwe systemen die wijzelf mogen bepalen en dragen. Voor 2020 werkte ik voor een uurtarief tussen de € 30 en € 60. Sinds 2020 heb ik geen opdracht onder de 30 euro gekregen. Het gaat niet goed met de huidige economie.

Mijn standpunt over mijn situatie

Zelf zit ik in sinds 2021 in geldnood en heb ik vele lopende schulden en een bewindvoerder die via mij met de criminele overheid onderhandeld over mijn positie. Wat mij betreft: geen cent meer via belastingen en boetes naar de overheid. Eerst de +95.000 kinderen naar huis, compensatie voor de ouders. Stoppen met oorlogen, stoppen met medische ziekmakerij, school-indoctinaties, stoppen met huizen bouwen, veel minder beter doen: voor elkaar zorgen, vooral degene die niet kunnen kiezen, de kinderen. We hebben maar een hele kleine overheid nodig vanuit het gedachtengoed van bijvoorbeeld een Bataafse Republiek waarin we staan voor: niet doden, niet stelen, niet dwingen, en andere goede geboden. De rest is een relatie bouwen met onszelf en met God. Ik bid dagelijks voor een goede komende tijd waarvoor ik geloof dat er al veel gedaan is en we kijken naar een aflopend script.

Q en de sleutel tot bevrijding
Ik ben een Q volger sinds het zien van de Fall van de Cabal, en stuitte in april 2020 op dit artikel. Het gaf me inzicht en daarom ben ik afgelopen jaren bezig geweest me zoveel mogelijk uit te spreken en mee te werken aan een groot collectief bewustzijn omtrent de ergste dingen die gaande zijn wereldwijd, namelijk mensen en kinderhandel. Fall Cabal (Janet, rust in vrede) en vele andere volgende gesprekken en filmpjes hebben me geholpen. Vervolgens kwam ik eind 2020 op het verhaal van Joost in Bodegraven. Wat mij betreft ligt hier nog steeds een sleutel voor echte collectieve bevrijding in Nederland. Ik vertaalde mijn artikel recent naar het engels in mijn blogs hier online.

Dankbaar gedragen
Daarnaast ben ik dankbaar voor het gevoel te worden gedragen door iets groots, iets goeds. We zijn hier als reïncarnaties uit eerdere tijden herenigd in nieuw telkens weer doorgaand leven. Ik streef naar rechtvaardigheid en waarheid, naar een krachtig liefdevol leven met een volledige ontwikkeling van ons menselijk potentieel. Kom meespelen, of onderneem je eigen spelleven bijvoorbeeld via mijn ViaHetWaterKijker bij Metaal Kathedraal. Een theatrale installatie die uitnodigt om iets voor iemand te maken in het hier en nu. 

Zakelijke rekening Theater Anderwijs

Mijn op 1 januari 2024 geopende zakelijke rekening van Theater Anderwijs zal ik gebruiken om opnieuw te ondernemen in de oude wereld, terwijl ik daarnaast hopelijk vele zaadjes mag planten die wijzen naar een wereld vol vrede, schoonheid, gezondheid, authenticiteit en liefde in overvloed.

Alle goeds gewenst voor een ieder die dit leest :) !


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.