De sleutel ligt in Bodegraven

Gepubliceerd op 9 september 2023 om 14:02

Joost is slachtoffer van satanisch ritueel misbruik (srm) van Jaap Tamino van Dissel (ofwel De rode man)  in de jaren '80. Dezelfde man die ons allemaal dood wilde spuiten en op wilde sluiten. Hoe duidelijk kan het zijn? Micha Kat, de beste journalist die Nederland kent, zit ondertussen al twee jaar vast voor 'bedreiging en opruiing', enkel voor het spreken en onderzoeken van de waarheid. Ik, Daan, ben er al jaren geleden van overtuigd geraakt dat Jaap van Dissel en consorten onderdeel zijn van een crimineel netwerk dat veel (jonge) slachtoffers maakt. Ik wil hier meer aandacht en gerechtigheid voor, want ik kan hier niet mee leven.

Zie hieronder een filmpje dat ex-rechercheur Alice recent maakte na een verblijf van 12 dagen bij Joost. Daaronder een filmpje met mijn ervaring bij het kunstwerk 'De Sleutel' bij het Limuspark in Bodegraven, waar ik sinds 2021 aandacht vraag voor dit gebeuren. 

Bloemenacties in Bodegraven
En zie hier het filmpje dat ik met Pieter maakte in februari 2021, toen ik achter het bestaan van dit kunstwerk kwam en in samenwerking met mooie mensen uit Bodegraven samenwerkte aan deze bloemenactie. De bloemen werden, net als die bij de begraafplaats, snel verwijderd.

Red Pill journaal
Er is oneindig veel informatie over wat er werkelijk gaande is in de wereld, alleen wordt deze informatie veelal gecensureerd en onderdrukt, worden mensen opgesloten of vermoord en is het dus aan ieder zelf om kritisch na te denken en conclusies te trekken ten goede van onze kinderen en dus de mens. De Red Pill Journaals werden door Wouter, Micha, Joost en eerder ook Hans gemaakt, met daarin zeer goede informatie. Bijna al deze uitzendingen zijn van het internet verwijderd, zelfs op Bitchute en Rumble. Zie hier nog een filmpje wat wel te vinden is. En zie hier het filmpje dat Janet en Cyntha maakten over hun ervaringen en inzichten rondom de Bodegraven zaak.

Tijdens de afsluiting van expositie Rebelution las ik voor uit het Liefdevaccin waarin ook bewijs gedeeld wordt over wat het Red Pill Journaal deelde:

Ik deel berichten die de pedofiele DeepState exposen zoveel mogelijk. Je kunt mijn onderzoek naar waarheid volgen via mijn Telegramkanaal.

#SupportJoost
#FreeMicha
#DeSleutelLigtInBodegraven

In 2020 stuitte ik op dit artikel dat me veel duidelijkheid gaf over de situatie omtrend SRM en ander misbruik van kinderen wereldwijd: https://vida-diamante.com/2020/03/21/ya-salieron-a-la-luz-los-correos-privados-de-hillary-clinton-esto-es-lo-que-dicen-y-como-nos-afecta-detalles/ 

wwg1wga & ncswic 

Liefde gerechtigheid en kracht op ons pad gewenst,
Daan

Het delen van berichten en blogs wordt gewaardeerd :)

Onder nog een foto van 1 van de 700+ leugenartikelen over Joost en Bodegraven. In dit artikel werd ik als schreeuwer op een begraafplaats afgebeeld terwijl ik voor de gevangenis in Alphen aan de Rijn stond.
Zie meer info en foto's in deze blog.  


Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam Romein
5 maanden geleden

Topper de top
Wat uitstekend verslag!!🌟🎺🥀
Zojuist M bezocht in PI Zutphen