Vrijheid

Gepubliceerd op 9 november 2022 om 14:56

Vandaag op 9 november 2022 schrijf ik mijn eerste blog. Ik deel een foto uit 2015 waarmee ik in de krant stond om mijn TheaterWerkplaats van dat moment te promoten. Op woensdagen gaf ik les aan mensen die behoefte hadden aan samen spelen en aan de ontwikkeling van expressie vaardigheden. De Theaterwerkplaats had geen lang leven, een half jaar, aangezien ik in Amsterdam ging wonen. De Theaterwerkplaats bestond op de plek hierachter, een voor mij geliefde plek waar mijn ouders nog wonen, de centrale woonvereniging Hof der toekomst. In deze straat wonen mensen in hun eigen huis en delen ze een aantal gemeenschappelijke ruimten. Ikzelf ben hier vanaf mijn 6e, na te zijn geboren in de Teut van de Amersfoortse binnenstad, komen wonen tot mijn 20ste. Op mijn 28ste kwam ik weer terug. 

Nu ben ik 35 en sinds dit jaar niet meer woonachtig in deze straat. Wel voel ik verbinding met het leven in gemeenschap, het zorg dragen voor een plek groter dan je huis en het kennen van je buren. In dit leven wil ik de autonomie die ik voel voor het zelf doen behouden. Niemand mag mij zeggen wat ik moet doen of denken. Middels mijn theaterspelen hoop ik de vrije geest ruimte te bieden. De imaginatie hoog te houden. Het zelf blijven exploreren en expanderen. Ik dank voor deze incarnatie, in deze tijd en ruimte.

Ik ben van mening dat de mens uniek verbonden is met de Goddelijke bron. Wel is het belangrijk zuiver te blijven en geen gekke dingen te doen zoals ongecontroleerde experimenten inspuiten. Pas daarvoor op. Hiervoor heb ik ook gewaarschuwd in de Hof der toekomst. Toen ik voorzitter was en ik weigerde om online te vergaderen met mijn buren, ben ik in februari 2022 met een motie van wantrouwen van bestuur uit mijn functie genomen. Erg vind ik het niet. Wel jammer dat de mensen niet inzien dat ik probeerde ze te behoeden voor de kwalijke plannen van de overheid. Hoezo zien zoveel mensen dit niet zo? Hierover denk ik dat de media en tv een MK-ultra programma zijn waar mensen zich aan vast klampen. Letterlijk zit er een controlesysteem in die inwerkt op het fysieke lijf van de mensen, en het is moeilijk daar los van te komen. Tip is om de tv het raam uit te gooien, de krant niet meer te laten bezorgen, de zon en de regen op te zoeken en jezelf diep van binnen aan te spreken op je eigen vrijheid. Binnen leeft.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.