Stap in mijn ufo - WEG met het WEF

Gepubliceerd op 4 augustus 2023 om 11:09

We weten nu wel dat wereldwijd dezelfde problemen aan de gang zijn door de pedofiele moordende Deep State (stop nu niet met lezen!). Veel mensen kunnen en willen dit niet onderkennen en zullen er volgens mij toch aan moeten geloven dit te gaan geloven. Onze regering was / is één van de meest corrupte criminele organisaties wereldwijd. Staatsmaffia. Hoe moet ik het anders noemen? Dit komt o.a. door de Great Reset. Ze zitten vast aan hun agenda 2030. 
Gelukkig ben ik positief gesteld en zie ik dat we als mensheid deels zijn opgestaan tegen deze demonische agenda, en is er spiritueel en menselijk ingegrepen om erger te voorkomen en zullen WeThePeople nu als storm van waarheid de wereld mogen bewandelen als de liefdevolle lichtwezens die we in volle potentie zijn. 
Lees onderaan over onze projectplannen en doe mee! :) Eerst nog ff zeiken.

Zieke plannen van WEF-Gemeente Amersfoort
Mijn gemeente Amersfoort is al te lang ziek bezig al hun WEF plannen er door te drukken.
Ik zeg: oprutte met betaald parkeren. Wij willen die 15 minuten stad niet, geen camera's, geen extra lasten uit naam van blah blah blah.
WEG met de deelscooters. Blinden lopen zich dood op die dingen terwijl ze in de fik vliegen. 
WEG met jullie zieke gemeentehuisplannen (boven de 100 miljoen, ze zijn GEK in A'foort!!).
WEG met jullie controlestaat voortzetting via digitale systemen.
WEG met jullie omvolking!!!
WEG met de genderindoctrinatie. Lees hier mijn blog en ervaring over het niet inclusieve 6-kleurenboog beleid. 
WEG met de klimaathaat en het gelul hieromtrent. Stop de leugens!
WEG met de Oekraïne vlaggen. Wapper de witte voor vrede.
WEG met het uitkopen van boeren en vissers. Schande wat we nu aan mensen en cultuur verliezen en wat we ervoor terug krijgen.
WEG met de neppe politici en ongekozen burgermeesters (burgers-masons). Claim je levend en klaag de mensen persoonlijk aan.
GERECHTIGHEID voor alle misdaden die tegen de mens zijn gepleegd. NU

Informatie is vrij
Er is informatie te over. Ikzelf zit op een lijn van hoop waarbij simpele gematria en N48 mij de bevestiging gaven van wat ik denk wat gaande is, een tijd die gaat zorgen voor eeuwig durende VREDE OP AARDE!! Het nieuwe Tartariaanse tijdperk. Het financieel systeem zal verder en helemaal in elkaar storten en daarna zullen er de opties zijn om in een Great Reset of in een Great Awakening tijdlijn te stappen. 
In de Great Reset tijdlijn worden we allemaal gedwongen in onze 15 minuten steden te leven en tegen 2030 niks meer te mogen behalve wat de staat voor ons bedacht heeft dat we mogen geloven en doen. Dat is niet aan mij besteed, dan vecht ik me liever dood. Liever dood dan slaaf.
In mijn tijdlijn hoef ik mij echter niet dood te vechten. Vele mensen hebben hun leven al gegeven voor mijn vrijheid en vrede. En er is wat mij betreft een nog veel ingenieuzer plan gaande met bijvoorbeeld meer dan 900 getuigenbeschermden die 'uit de dood zullen terugkeren'. Ze zijn nooit echt dood gegaan want hebben hun dood moeten faken om erger voor hun leven hier te voorkomen en mee te helpen met de alliantie die bezig is met het uitschakelen van de Khazarian maffia deep state. Mijns inziens zijn We The People samen met verschillende militaire operaties wereldwijd zoals Q en Z bezig om het goede te doen, de waarheid aan het voetlicht te brengen om elkaar voor te bereiden op een tijd van gerechtigheid en positieve verandering. 
Daarnaast zijn de binnen en buitenaartsen op onze veel grotere aarde ook goed en zullen samen met ons zorgen dat we makkelijk kunnen reizen tussen onze werelden :) Hoe tof is dat!? 
Dus mensen, ik spaar voor mijn eigen ufo. Ik doe niet aan deel-ufo's. Ik wil mijn eigen spullen, eigen terrein en eigen werk. In samenwerking kunnen we via decentrale systemen de overheid er uit spelen. Joepie!!
Ieder wordt zijn eigen bank. Geen gezeik, iedereen rijk. 

Nieuw geld gaat ons vrij maken
De economie zou van We The People moeten zijn en niet van de staat. Ik geloof dat we nog maximaal 50 jaar met geld zullen moeten doen op Aarde. Tot die tijd zal het Quantum Financieel Systeem onze bezittingen dragen, met werkwijzen die wel goud gekoppeld zijn. Daarna hebben we het geld niet meer nodig als ruilmiddel en worden onze diensten, kapitaal en grond de echte ruilmiddelen in overvloed.
Om ons vrij te maken heb ik met mijn lief Rebelution4Life.com opgericht. Om al onze plannen samen te kunnen brengen onder één dak. Danielle denkt weer anders als ik over bepaalde zaken dan ik. Wat ons bindt is dat we allebei vanuit liefde en dankbaarheid bezig zijn om al onze overtuigingen af te werpen en te leren over het magische en prachtige leven waarin we leven, ons hoogste potentieel hierin te bereiken en elkaar op te tillen zodat iedereen hierin mee kan doen. 
Wat mij betreft zijn kunst en zaden de meest waardevolle bezittingen. Maar wat is de waarde? De waarde is de actie die er mee gedaan is, en wat de mens het waard vindt.
Ik stel nog wat  projecten voor in euro's. Mochten wij deze projecten binnenhalen dan zullen we het verdiende geld investeren in onze humanitaire projecten waarvan wijzelf ook onderdeel zijn via systemen met goud-gedekte waarde. 

Wil je samenwerken met onze projecten? Doe mee of zoek financiële samenwerking. 

Wereldartiesten - Steun de uitgesproken artiesten door naar Expositie Rebelution te komen of doneer voor meer exposities. We zouden deze expo graag groter maken. Wie heeft voor ons de volgende plek? En wie komt er naar onze afsluitende avond op vrijdag 1 september? Meld je aan via bit.ly/afsluitingrebelution.

Beckers Eetbare Tuinen - Mijn broertje Rinke is permacultuurexpert en onze droom is een terrein te realiseren waar we alle benodigde voedselbos bomen en planten kunnen verzamelen zodat we rondom Amersfoort een plek hebben waar vanuit we onze tuinen kunnen aanleggen. Onze tuinen zijn vooral voedzaam en duren een paar jaar om te groeien. Hoe meer je nu investeert, hoe meer opbrengst je eerder creëert. We zouden op zowel grote als kleine terreinen aan de slagen kunnen vanuit onze slimme werkwijze. Schakel ons in. 

Theater Anderwijs - Deze zomer biedt ik nog drie theatermiddagen aan. Graag zou ik vanuit mijn leraaropleiders-achtergrond bezig blijven met het vernieuwen van de schoolsystemen. Liefst zou ik na de zomer vol kunnen starten met ochtenden vol Theater Anderwijs en Voedseltuinen met rebelse ouders en kinderen als thuisanderwijs programma :)  Wie doen er mee? Bij +5 start ik.

Informatiekanalen - Via mijn Telegram kanaal stuur ik dagelijks alle info die ik interessant vindt om te onderzoeken door. Volg mij daar als je geïnteresseerd bent in mijn bewijzen en content rondom wat ik verkondig. Het is niet allemaal leuk, het is bedoeld om leerzaam en bekrachtigend te zijn. Kom je mee kijken in mijn kanaal?

Bedankt voor het lezen en graag tot ziens. 

Liefde voor jullie!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.