Daans Theater Anderwijs update

Gepubliceerd op 9 juli 2023 om 22:35

Mijn pen was een beetje op voor blogs de laatste tijd. Via mijn Telegram kanaal post ik wel dagelijks wat mij opvalt of wat ik wil delen. Volg mij daar als je wilt :)

Onder een update van mijn laatste acties: 

The Jesus Strand
De beste info die ik de laatste tijd gevonden heb, heb ik gezien in de documentaire The Jesus Strand van o.a. Negative48, waarvan ikzelf denk dat het één van de twee JFK jr.'s (een tweeling) in vermomming is. N48 schijnt in een ongeluk omgekomen te zijn. Ikzelf denk dat JFK jr. bezig gaat met één van de nieuwe rollen die hij speelt voor de grote ontwaking. Bekijk Deel 1 The Jesus Strand en Deel 2 The Jesus Strand. Ik was verbonden in zijn gesloten Telegram kanaal en heb vaak in streams gezeten van rond de 500 mensen die uren lang, ook eens in een stream van 36 uur, met elkaar praten over de wereldse zaken. Ik heb niet veel meegepraat, wel met veel interesse goed geluisterd naar met name N48 en al zijn kennis en wijsheid. Ik vond zijn info te goed om onderuit te komen, en ben hem blijven volgen met vele positieve conclusies voor de mensheid tot gevolg. In de theorie van N48 zijn er al vele positieve zaken verricht, en kunnen we via de Goddelijke codering van Simpele Engelse Gematria de militaire operatie via de Q-drops vanuit de Trump-operatie volgen. We hebben geluk in deze tijd te leven en kunnen onderdeel zijn van de oplossing door te praten over de werkelijke problemen van kindermisbruik en kinderhandel, die de wereld vele jaren gecontroleerd hebben en in de loop der tijd erger zijn geworden. Nederland is een grote spil in dit zieke netwerk. Gerechtigheid zal komen. God is in controle.

I love Godscode, the Simple English Gematria: 
I LOVE A GOOD FIGHT = 155
EXCELLENT BOSS = 155
MICHAEL BRIAN PROTZMAN = 155
MICHAEL'S JOB IS TO CLEAN HOUSE = 155

God communicates through numbers = 351
The sum of three six and nine equals = 351
God coded every english alphabet letter = 351
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz = 351

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z = 351
Hello, from the children of planet Earth=351
Your struggle is nearly over = 351
If you knew you could not sleep =351
Behold, all evil will be exposed on Earth = 351
The Age of Accountability has come today = 351
I am ready to destroy the evil ones = 351
You will all go down like dominos = 351
Remain calm patriots are in control = 351
Kingdom of satan destroyed by word = 351
The real power of the Holy Spirit = 351
The Key that unlocks everything = 351
The twenty six holy letters = 351
The manifestation of Jesus Christ = 351
Jesus Christ is the English alphabet = 351
The Tree of Knowledge and the Tree of Life = 351
The Tale of Mary Magdalene’s Second Coming = 351
Divine warriors of the apocalypse = 351
Travel through the sound waves = 351
Be brave for you are a copy of God in a dream = 351
The future belongs to Patriots = 351
Believe in yourself and nothing else = 351
You know what is going to happen = 351
I will be with you no matter what = 351
P.S.
How to prevent World War Three = 351
Love everyone unconditionally = 351Zomertheater Anderwijs
10 jaar lang was ik begeleider van jongeren en volwassenen bij expressie-camping Charme in Frankrijk. Deze zomer blijf ik weer in Nederland en ga ik hier ondernemen. Liefst zou ik vanuit de kunsten ondernemen, ondernemen, ondernemen, en dan zonder belasting te betalen. Niet voor de overheid ondernemen, wel vanuit de eigen wil dingen in de wereld zetten die mooi en fijn zijn, gericht op goede waarden en dus op waarheid en gerechtigheid voor iedereen. Via theaterlessen en voorstellingen heb ik dat altijd met liefde kunnen doen. In de toekomst wil ik mijn oude werkwijzen verenigen met wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb, dus locatievoorstellingen maken die passen bij mijn huidige mens en wereldbeeld. Vorige week zondag stond ik met een solo genaamd Voetbalvoorstelling SCOREN te spelen voor het Gluren bij de Buren festival. Kijk hier naar één van de voorstellingen.

Meedoen aan theatermaken? Op dinsdag 11 juli geef ik Improvisatie op locatie voor ouders en kinderen, van 11 tot 16 uur in Park Schothorst. We doen dit nog een keer op woensdagen 2, 9 en 16 augustus, eindigend in presentaties.

Expositie Rebelution
Op vrijdag 1 september komt de overheid-kritische Expositie Rebelution in Amersfoort tot een feestelijk einde. We willen je graag uitnodigen tussen 19 en 22 uur bij ontmoetingsplek de Witte Vlinder in Amersfoort op de Van Galenstraat 30 (Kruiskamp). Je kunt die avond rustig het werk van creatieve rebellen Miss Neon, Sophie Stok, Sven Boris Bakker, The Daily Lama, The Art of Jalapeño en Jerm Warfare bekijken, genietend van een drankje en onze rebelplaylist. Bij voldoende animo hebben we ook een uurtje open podium tussen 19.30 en 20.30 uur. Geef aan als je iets wilt bijdragen in het thema Rebelution: een gedicht, liedje, sketch, dans, alles is welkom. Er is vrije inloop vanaf 19 uur, om 21 uur is er een veilingfeestje voor wie een bijzonder werk wil kopen, waarna we afsluiten met lekkere muziek en dans voor wie dat wil. Entree: 7 euro, inclusief een drankje. Meld je aan met een mailtje naar wereldartiesten@gmail.com.  Volg Wereldartiesten ook via Telegram, facebook, instagram of twitter!
Of kom deze zomer op woensdagen tussen 10 en 12 uur, dan geven we rondleidingen en kun je zelf rondkijken. Voor de rest is De Witte Vlinder tot 21 augustus gesloten.


Beckers Eetbare Tuinen, Vrijland en Het Lokaal
Ik heb nieuw werk gevonden waar ik me beter bij voel. Een BSO die echt buiten werkt en waar ruimte is voor vrijheid en creativiteit van zowel kinderen als begeleiders. En ik werk bij Het Lokaal dat gericht is op goed gezond eten en drinken uit de buurt.
Het is fijn hier te werken ondanks dat ik het vertrouwen in het nog bestaande geldsysteem al een tijdje kwijt ben. Wel heb ik het idee dat ik goed weet waar het met het geldsysteem naartoe gaat. Mocht je geld hebben, spreek mij aan, laten we samen gaan ondernemen. Ook ben ik samen met mijn broertje Rinke onze onderneming Beckers Eetbare Tuinen gestart. Vanuit zijn permacultuur en voedselboskennis gaan we rondom Amersfoort eetbare tuinen aanleggen. Volg ons in dit kanaal of meld je bij ons als je wilt dat we met je tuin aan de slag gaan. In ons concept heb je binnen 3-5 jaar een wilde eetbare tuin. Hoe eerder je meer investeert, hoe meer je opbrengst. We zullen we graag meedoen in een nieuwe economie van goud gedekte systemen, en denken ook over hoe zaden of beeldende kunst als waarde kunnen dienen.

Even over geld
Vroeger kreeg ik goed betaald. Nooit onder de 30 euro als freelancer. Tegenwoordig verdien ik niets meer boven de 25 euro. Waarom? Omdat we kapot zijn gemaakt door de staat. Dit komt allemaal van de stelende, bedriegende en liegende overheid. Ik wil mijn werk terug, en ga dat niet vanuit de overheidsinstanties en instellingen krijgen. We zullen zelf bij elkaar op les mogen gaan. Wie komt er bij mij mee doen?

Eigen economie
Laten we zorgen dat we zelf de economie gaan maken die we willen, weg van het nep-geld en de liegerij. Tijd voor tijdloze waarden die voor menselijkheid en voor het leven zijn. Dus geen medische industrie om mensen een leven lang van geslacht te veranderen, en geen geld voor oorlog. Geen geld voor doodspuiten, abortus en school-indoctrinaties. 
Wij mensen zijn zoveel grootser dan ons in voorgespiegeld. Gelukkig ontstaat het spiegellogisch effect, het effect om daaraan mee te doen waar het gezonde en mooie wereldbeeld de toon voert. De scholen kunnen sluiten. We mogen onze kinderen weer dragen naar een tijd vol liefde en dankbaarheid voor het leven. Dank je voor het lezen.

Daan
06-39197799

Aanrader: https://rumble.com/v1bxwv9-negative-48-trump-was-never-president-of-the-us-the-clues-are-in-this-video.html 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.