Deel 2: Laat ons ongevaccineerden het doen

Gepubliceerd op 26 april 2023 om 00:10

Sollicitaties op hoog niveau mislukt
Helaas hebben ze me bij de Hogeschool voor de Kunsten niet uitgenodigd bij de eerste ronde sollicitaties voor de functie Directeur Onderwijs, Onderzoek en Innovatie. Jammer, want ze hadden de kans om met mij als jonge goedopgeleide HKU-theatermaker een weg in te slaan die gedurfd en vooruitstrevend zou zijn. Nu komt er naar alle waarschijnlijkheid weer een bureaucraat aan de top die de wil van de hogere machten wel even zal uitvoeren. Gokje hoor. Dit is namelijk een continue principe binnen de hogere machten. Mensen op de hoogste posities zetten die de taken uitvoeren van de nog hogere machten. Ook de kunstinstellingen hebben ze al lang te pakken, want deze vallen met hun inhoud binnen de WEF-agenda. Ik wil de WEF/EU/UN en bijbehorende banken stoppen met hun New World Order. We willen vrijheid, blijheid, geluk en liefde. De kunsten zijn daar belangrijk voor. Als ze meedoen in het bestaande systeem van corruptie en misleiding, zullen ze enkel een speelbal zijn en geen kunsten meer. De kunsten zijn al te lang ingepalmd, kijk naar de regels waaraan de kunsten moeten voldoen om subsidies te krijgen. Ze 'moeten' de diversiteit/duurzaamheid/klimaat/identiteit (blah blah) globalisten-agenda volgen om te kunnen overleven.
Dat zouden kunsten nooit mogen doen. Ze dienen autonoom te zijn, dan dienen ze het volk. Nu dienen ze de staat.

We leven op het bewustzijn van prachtige oude beschavingen
We leven boven een grootste en inspirerende oudheid en mensheid. En onder een prachtige koepel met sterren en planeten. We weten heel veel niet, dat is een gegeven. Echter wordt er in de kunsten aan twijfel nog te weinig ruimte gegeven. 
Onder plaats ik nogmaals mijn motivatiebrief als sollicitatie voor Directeur Onderwijs, Onderzoek en Innovatie. 
Ik zoek na deze 3 jaar van uitsluiting en demonisering naar een uitweg in de financiële gekte. Alles wordt duurder en mijn rekeningen zijn eigenlijk al lang niet meer bij te houden. Ik had de hoogst mogelijke baan binnen mijn beroep (leraar-opleider aan de Universiteit & Hogeschool van Amsterdam). Nu heb ik al heel lang niet eens meer de mogelijkheid om huur te betalen. Ik ben dankbaar voor mijn nieuwe vrienden en mijn vriendin die me door de afgelopen tijd gesleept hebben.

Hovenier en BSO-begeleider
Op dit moment ben ik kort aan de slag gegaan als hovenier en ben me nu aan het oriënteren om op BSO's te gaan begeleiden.  Eigenlijk wil ik binnen mijn theatermaak-beroep aan het werk blijven, en dit is lastig (ondoenlijk) binnen het reguliere onderwijs. Daarom hoop ik nu via het buitenschoolse onderwijs toch nog wel met mijn talent en passie aan de slag te kunnen. Echter ben ik het respect voor de kunsten en onderwijswereld helemaal kwijt. En zij lijken dat respect ook niet meer voor mij te hebben. Graag zou ik meer leiding kunnen nemen in de toekomst van de kunsten en het onderwijs ten behoeve van de vrijheid, blijheid en gezondheid van onze kinderen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.