Iedereen kan zichzelf opnieuw uitvinden

Gepubliceerd op 20 maart 2023 om 15:03

Oh damn. De banken vallen. De munten rollen alle kanten op totdat het stopt. Weg WEF geld. Hoop ik. 
De mensenhandelaren proberen hun laatste slachtoffers te halen. Via vaccinatiedoden dachten ze dat te kunnen bepalen.
We zijn sterker dan hun verhalen. Wij mensen gaan de toekomst bepalen. 

De wereld is aan het veranderen. Gelukkig wel. We leefden zo ontiegelijk onbewust. Ik ook. Gelukkig is een groter deel van de mensheid nu wel bezig met dé waarheid:
o Ieders eigen waarheid verbonden aan dé waarheid van schepping en bron.
o Enorme menselijke mogelijkheden door het voelen en uiten van liefde en dankbaarheid.
o Bewustzijnsontwikkeling door krachtig handelen en opstaan voor wat goed is. Vooral voor onze kinderen.
o God zijn aanwezigheid in eenieder en alles wat leeft is voor mij voelbaar en is iets wat me overeind houdt.
o Er moet nog een hele hoop gebeuren zodat dit alles hier volmaakt is want wat is onmenselijk met onze kinderen omgegaan.
o Van kleins af werd het steeds gekker, het moet afgelopen zijn. Met de scholen en hun gemekker.
o Laat de kinderen kind zijn. 

In mijn heden en toekomst:
o Is er overvloed voor alle mensen in Nederland om zelfvoorzienend en ook dienend te zijn. We mogen scheppen met elkaar. 
o Zijn de kinderen zich al van jongs af aan bewust van wie ze zijn, en laten ouders en opvoeders hen zoals ze zijn. 
o Heeft reïncarnatie een plaats en is dit een onderzoek waard in het leven nu op aarde. Het brengt mijzelf geluk te denken te weten meer te leven en niet echt dood te gaan.
o Mag ik bouwen in waar ik voor sta. Bijvoorbeeld op een mooie boerderij met vele dieren, familie, fruitbomen en akkers vol fruit en groenten, noten en insecten. We staan als wilde paarden in de wereld vol vertrouwen en moed en durven te groeten.
o Reizen we allemaal heel bewust de wereld over en hebben we allemaal duidelijk ook een eigen thuis, met een liefdevol ontvangen gemeenschap die we kennen, waar we onderdeel van zijn. Het voelt op voetbal zo. Bij familie. In een café of zelfs een markt. Het is een eigenheid van een plek met dezelfde mensen, die zo heerlijk is als die niet verdwijnt. Sommige dingen wil je niet veranderen.
o Verandering zoek ik in de overheid met zijn systemen. Het is klaar daar. Rechtspraak via tribunalen. Hopelijk komen ze hen gauw ophalen. Ik heb nog wel wat vragen. En zie de juiste mensen graag achter slot en grendel. 
o Geldzaken. Met ieder zo weinig op zak en altijd maar zoeken naar goedkopere behoefte. Of juist een gemeenschap met teveel op zak. Ik zak er op dat het zo is dat de rijken zo mogen graaien, terwijl de wereld zo is. Ik ben blij dat JFK er is. Dat we ook een  goede reset mee maken. Van die ongekozen overheid met z'n neus in smerige zaken, die ons zit uit te dagen. Ik zie hun plan niet slagen. Koop je zilver, grond of auto. Haal je geld maar van de bank want dat is ... plots verdwenen. En dan hopelijk aan de goede kant van de mensheid weer verschenen.
o Mijn humanitaire project richt zich op de kinderen en jongeren, ouders en verzorgers, familie en medelanders voor heling. Ik bied mijzelf aan als speldocent en maak graag allerlei op eigen waarheid gerichte kunstacties.
o In dit project zie ik voor me dat we ouders en kinderen met elkaar herenigen. Zowel op fysiek als emotioneel en mentaal niveau.
o Via spel en dans, beeldend schrijven en natuurbeleving ben ik van plan de wereld mooier en de mensheid gelukkiger, verlichter en bewuster te maken. 
o Ik zie mezelf overal in de wereld spelen en dansen met groepen deelnemers die zichzelf en elkaar uitdagen en ontdekken. 
o Met muziek en ook in stilte wens ik alle kinderen en dus ouderen van de toekomst een prachtige planeet met enkel liefde en geen leed toe, waardoor eenieder zowel fysiek als op alle niveaus in deze wereld zichzelf ten volle potentieel beleeft. 
o Via Theater Anderwijs en Wereldartiesten wil ik mezelf inzetten door opnieuw uit te vinden waar we goed in zijn en gelukkig van worden. Ieder mag zijn talent leven. Leve het talent!


Doe je mee?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.