Anders leren

Gepubliceerd op 21 november 2022 om 10:50

In een nieuwe wereld is er geen ruimte meer voor de leugen. 
Van onderstaande feiten ben ik op dit moment redelijk overtuigd geraakt. Klimaatverandering is een scam. Chemtrails en HAARP zijn echt.
De aarde kan niet kapot. Onze Moeder is veel groter en grootser. 
Feminisme is een scam. Voor kinderen zorgen is zwaar en het allermooist. 
Lockdowns waren een scam. Wie wil er nou binnen blijven voor straling?
The Great Reset is pure tirannie. Check Klaus en zijn Nazi World Order.
Groene energie is een scam. Het is zelfs kinderarbeid. 
Elektrische auto's zijn niet positief. Ze maken het milieu kapot. 
Papieren rietjes zijn stom. Wat is daar nou handig aan?
Mondlapjes zijn schijn-onzin. En gevaarlijk ongezond!  
Vaccinaties maken ziek. Gezond eten, buiten leven en bewegen helpt wel.
Volg het geld. Je volgt de leugen.
Bevraag alles. Niets is wat we dachten dat het was.

Het is dus tijd om anders te gaan leren
Kunst en natuur als basis voor leren en ontwikkelen is hetgeen ik als eerstegraads Dramadocent wil zien, nu en in de toekomst. Het liefst in familiare settingen en in vriendschappelijke omgevingen. Scholen leren nu bepaalde kennis aan die niet getoetst is aan waarheid, eerder aan een aangeleerde waarheid van de leraar door het systeem.


Nu leren kinderen nog op dezelfde wijze uit dezelfde leugenboeken. Op dit moment is het topdown lesgeven nog steeds duidelijk aanwezig in het basis, middelbaar en hoger onderwijs.
Het moet anders, want de scholen zijn niet meer in het bezit van de juiste mensen, noch de juiste informatie om kinderen positief op te voeden en te helpen in het weerbaar en gelukkig zijn in deze wereld. Scholen zijn wat mij betreft gedoemd om te verdwijnen. Ouders mogen zelf scholen vormen en elkaar helpen in een mooie opvoeding van onze kinderen. Laat thuisonderwijs de basis zijn, nu en in de toekomst.

Hoe leren dan wel in de toekomst?
Voordat we geboren worden weten we alles al. We komen heel aan. Het enige wat we als ouderen hoeven te doen is onze kinderen zien voor wie ze zijn. Ze laten zijn wie ze in werkelijkheid al zijn.

Wat als we elkaar al kenden voordat we geboren werden? (deden we)
Wat als sommigen van ons aan iets gewerkt hebben wat nu tot uiting komt? (deden we)
Wat als sommigen van ons dat zien? (doen we)
Wat als jij bedoeld was hier nu zo te zijn? (dat zijn we)

Keltische kennis

Tijdens een vakantie in Frankrijk kwam ik erachter dat de Kelten zeer belangrijk zijn geweest voor onze ontwikkeling. De mens had volgens hen drie kernkwaliteiten waardoor ze onverschrokken door het leven gingen: 
Liefde, Kennis en Kracht.
De bomen hebben bepaalde krachten en de Kelten dachten 7 generaties vooruit bij het aanplanten van bomen voor generaties na hen. 

Liefde en dankbaarheid als grondbeginsel van ons zijn
In de aanloop naar de Waterbiënnale bij de Metaal Kathedraal leerde waterbouwkundig ingenieur Frank Silvis ons hoe we via affirmaties de levensenergie in water sterk kunnen doen stijgen (de bovis-waarde).
Hieronder een sterke door Frank voorgestelde affirmatie om je water mee op te laden. Spreek deze hardop uit tegen je glas water voordat je het drinkt:

IK BEN de tegenwoordigheid die dit water oplaad met levengevende kracht. Ik neem dit volledig in mij op, het herstelt mijn lichaam en zorgt voor een perfecte gezondheid en eeuwige jeugd ❤️

De (verbeterde) uitstraling konden we controleren we met de pendel en wichelroede. Met een groep ouders en kinderen konden we zo de uitstraling van een waterflesje duidelijk zien veranderen door onze actie van dankbaarheid en liefde sturen naar het flesje. Prachtig toch? 

Dankbaar voor de liefde
In mijn leven poog ik zo dankbaar en liefdevol mogelijk te zijn naar mijzelf en mijn omgeving. We zijn liefde. We zijn één. Ik bid dagelijks voor de dankbaarheid die ik voel, dat niets toevallig is, dat de kinderen beschermd zijn omdat we al in een krachtige tijd leven waarin de waarheid leidend is.
Liefde en dankbaarheid zijn de krachtigste elementen in ons bewustzijn. Ze zijn de basis en hetgeen waar we vandaan komen en waar we naar we terugkeren. Dank voor de liefde. Heerlijk dankbaar ben ik liefde. 

Onder een vrij vertaald eerste couplet van Gracias a la Vida door Violeta Para, een Chileense kunstschilder en volkszanger die dit lied een jaar voor haar dood schreef:   

Dankbaar voor het leven.
Dat me zoveel heeft gegeven.
Het gaf me deze ogen. Die als ik ze open. 
Zwart van wit kan onderscheiden. 
De sterrenhemel in doen kijken. 
En de hand van je lief in de menigte zien reiken. 
Dankbaar voor het leven, dat me zoveel heeft gegeven.

 

 

 

Dankbaar voor het leven en zeker ook voor alle dieren, planten mensen en wezens die hier in hun zielenincarnaties kiezen om te zijn. 
We zijn er al. Hoewel we ons dat niet altijd beseffen. 
Op de foto mijn vogel Pito, die weg vloog toen mijn poes Joepie geboren werd in een nestje van Violeta. 
We lieten Pito altijd vrij rond vliegen.
Ik mis het geknuffel in mijn borst als Pito daar lag te slapen. 
Wat is het dierenrijk toch rijk, en wat is elk dier zijn unieke zelf. 
Dankbaar voor het leven ben ik!
Hopelijk heeft Pito een prachtig leven na zijn uitvliegen ❤️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.